Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Kesin fish grip almam lazim benim o zaman, kediye yazik olmus zehirlenmemistir insallah :(
Alet edevat her zaman avantaj haklısın yanımızda her daim olması gerekir. Bu arada kedilere bir şey olmuyor. Bu 2. kez başıma geldi. Önce ölene kadar oynuyor, sonra birazını yeyip bırakıyor keratalar.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Alet edevat her zaman avantaj haklısın yanımızda her daim olması gerekir. Bu arada kedilere bir şey olmuyor. Bu 2. kez başıma geldi. Önce ölene kadar oynuyor, sonra birazını yeyip bırakıyor keratalar.
Onlarda biliyor diyorsun zehirli balığı:)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İdealtepe gündüz çapari yapıyor mu acaba? Akşam da hava durumuna göre lrf yapacağım.

Ayhan.Ö

Üye
Adı
Ayhan
İdealtepe gündüz çapari yapıyor mu acaba? Akşam da hava durumuna göre lrf yapacağım.
Hocam bu gün saat 18:00, 21:00 arası çok fazla rüzgarlı gözüküyor ama yarın çok sakin. Yani ben de bu gün lrf düşündüm ama bir türlü rüzgardan cesaret edip gidemedim. Gerçi ilk defa lrf yapacağım ve bunun tedirginliği de var :) Ama kararlıyım yarın tek de olsa gidiyorum inşallah, yine vaz geçmezsem :)

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Pendik sahilde tavuk göğsü ile iskorpit ve gelincik aldım. Mezgit denk gelmemişti. Belki dediğin gibi açıktan alınabilir.
Kartal kumcularda tavuk göğsü ile güzel mezgit almışlığım var hem de etin ham haliyle. Tuz ve şeker karışımıyla hafif jelleştirmeyle daha güzel balık alındığı söyleniyor.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi