Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
Dün akşam Kartal'daydım. Kıyıdan almak biraz zor gibi. Balık(istavrit) açıkta ve biraz kamışları biraz zorlamak gerekiyor. Açığa atabilenler 2-3 adet alıyordu. Herkesin kovasında biraz vardı. Bir abinin kovasında 3-4 hatırı sayılır kefal de vardı. Sanırım öğleden sonra almış. Onun dışında bir hareket yoktu.

Rast gelsin...
Geçen hafta vardi bi şeyler bu hafta bisey yok galiba.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Pendik civarında akşam Spin denemeleri
Maalesef yine tırt
Samandıra ile alanlarda da Balık görmedim

Kıyılarda gümüş ve kefal kaynıyor
Tabi hepsi minik minik

Karşı taraf cosarken bu taraf maalesef tırt
:(

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Dün kadıköy taraflarında bir merada öyle yalandan eşkinaya atıp keyif yaparken dikkatimi arkada istavrite atanların konuşması kesti. Balık bıçak gibi kesti falan konuşuyorlardı . Kafa fenerini denize tuttuğumda kıyı gümüş ve istavrit kaynıyordu . Yaklaşık yarım saat sonra tahmin ettiğim şey oldu dişli sürüsü kıyıda birikmiş yemliklerden katliam yaptı :)

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Kartal dragosta capari atma sansim oldu bugun. Yemi evde unuttugumdan yemli deneyemedim bişey. Istavrit geliyordu capariye 2 saate bir kişiye yetecek kadar tutabildim. Ufaktan yapti balik yani.
Bu ara kıyıdan seyrekleşti. Dişli raporu da gelmiyor ama anlayamadım balık kıyılamıyor nedense...