Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu sabah Pendik marina civarları ve Kaynarca uzunlar dürümcünün o taraftan istavrit arayışları sonuçsuzdu. Sandal kiralama mantıklı . Ramazan öncesi 2-3 hafta sonu sandalla iyi balık almıştım. Pendik’te sandalın saati 10 tl 2-3 arkadaş ortak sandal yapılabilir. 4 kişi kalabalık olabilir. Yarın sabah için düşünen olursa beraber gidebiliriz. Bundan önce hep tek cıktım 3-4 saat kaldığında tek başına baya yekün tutuyor maalesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu sabah Pendik marina civarları ve Kaynarca uzunlar dürümcünün o taraftan istavrit arayışları sonuçsuzdu. Sandal kiralama mantıklı . Ramazan öncesi 2-3 hafta sonu sandalla iyi balık almıştım. Pendik’te sandalın saati 10 tl 2-3 arkadaş ortak sandal yapılabilir. 4 kişi kalabalık olabilir. Yarın sabah için düşünen olursa beraber gidebiliriz. Bundan önce hep tek cıktım 3-4 saat kaldığında tek başına baya yekün tutuyor maalesef

Bu ara sandal kiralama da mantıksız zira bu sabah tecrübe ettim, 5-10 parça kraçe.. son bir haftadır sanadala çıkanlardan da duyduğum aynıydı zaten. Yine bir geçiş dönemi diyelim ve 10-15 gün bekleyelim :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu ara sandal kiralama da mantıksız zira bu sabah tecrübe ettim, 5-10 parça kraçe.. son bir haftadır sanadala çıkanlardan da duyduğum aynıydı zaten. Yine bir geçiş dönemi diyelim ve 10-15 gün bekleyelim :)

Pendikmi kartalmı , bende sabah 6:30 gibi sandalların ordaydım

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Pendikmi kartalmı , bende sabah 6:30 gibi sandalların ordaydım

Kartal'daydım. Ama belli ki her tarafta durum aynı. İşim gereği hafta içi Pendik marinada yım. O tarafta da haberler olumsuz maalesef...

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Seçim sonuçları balık durumunu etkiler mi acep ?

futility

Aktif Üye
istanbul ile ege'nin en büyük farklarından biri sanırım ispariler. ege'de çoğu kişi "aman ispari geldi" tepkisiyle geri salar bunları.
ben çocukken bile ilk balık tutma heveslerimde ispari geldiğinde hayal kırıklığı ile gerisin geri gönderirdim. kaya balığı ile aynı kategorideydi benim için :)

karagözden hallice irilerini alı koyup yiyen var elbet ama onlar bile bol kılçıklıdır, çok da lezzetli olmaz.
istanbul'da maalesef istavrit, iskorpit arasında çeşit olunca rağbet çok oluyor. fakat temizlenip parmak kadar çıkan etine değmez, yazık.