Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de uygun fiyatlı surf kamış tavsiyesi verebilecek ustaların yardımına ihtiyacım var

Palamut, Lüfer, Sarıkanat yakalamak maksadıyla, 0.28 ( 0,26, 0,24 ) mm PowerLine Ultra Premium ( Oskar invisiline, Poverline extreme ) misinadan, kurşun ile rapala arasına bir kamış boyu
( misinanın iki ucuna biri klipsli diğeri normal küçük fırdöndü) bağlayıp, kaşık veya rapalayı;

kutusunda 0.12 mm yazan, dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.18 mm gelen oskar x8 ip(link)isinaya;
kutusunda 0.26 mm yazan, dijital kumpas ile ölçtüğümde 0.35 mm gelen Kendo x8' den
mahin düğümü ile 2 kamış boyunda şok yaparak 100 gr ile 200 gr arası ağırlıklarda kurşunları meşin parmaklık ile savuruyorum.

Son düzenleme:
Palamut, Lüfer, Sarıkanat yakalamak maksadıyla, 0.28 mm PowerLine Ultra Premium ( Oskar invisiline, Poverline extreme ) misinadan, kurşun ile rapala arasına bir kamış boyu
( misinanın iki ucuna biri klipsli diğeri normal küçük fırdöndü) bağlayıp, kaşık veya rapalayı;

kutusunda 0.12 mm yazan, dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.18 mm gelen oskar x8 ip(link)isinaya;
kutusunda 0.26 mm yazan, dijital kumpas ile ölçtüğümde 0.35 mm gelen Kendo x8' den
mahin düğümü ile 2 kamış boyunda şok yaparak 100 gr ile 200 gr arası ağırlıklarda kurşunları meşin parmaklık ile savuruyorum.

Üstadım, kurşun rapala arası 1 kamış boyu, rapala ile kamış arasında 2 kamışboyu şok misinası var. Tamam. Sormak istediğim T fırdöndü ile rapalaya ayrıca bir beden bağlayacak mıyız?

@Mektupla Üstadım, kamış Kudos Dragon 3.90mt 80 - 150 gr atarlı. İş görür diye düşünüyorum. İstavrit çaparilerimi kendim yapıyorum. Ama palamut ile ilgili olarak sadece beden ve köstek bilgilerini paylaşmışsınız. İğne türüde paylaşır mısınız. Ayrıca köstekler kaç cm uzunlukta olmalı.

Son olarak kaşıkla avlanmayı düşünmüştüm ama 125 lik kurşun demişsiniz, kaşıkla olmaz anlaşılan.

[Edit] Verdiğiniz link çalışmıyor Üstadım.
(link)

Üstadım, kurşun rapala arası 1 kamış boyu, rapala ile kamış arasında 2 kamışboyu şok misinası var. Tamam. Sormak istediğim T fırdöndü ile rapalaya ayrıca bir beden bağlayacak mıyız?
T fırdöndü ile rapala arasına; 0.28 ( 0,26, 0,24 ) mm PowerLine Ultra Premium ( Oskar invisiline, Poverline extreme ) misinadan, kurşun ile rapala arasına bir kamış boyu ( misinanın iki ucuna biri klipsli diğeri normal küçük fırdöndü) beden bağlıyorum

( Bende kıyı balıkçılığında yeniyim. Aklımın erdiğince kendi kullandıklarımı yazıyorum. Yanlışlıklar yapıyor olabilirim. Teyid etmenizde fayda var. )

Son düzenleme:
Sahile inip kaşık denemesi yapsam mı diyorum

20180815_201205.jpg

Dayanamadım yine yemek yemeden vınn

Back