Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi Kartal- rahmanlar sahile gidicem bakalım bu akşam neler olucak hayırlısı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Rahmanlarda avımı bitirdim , ava başladığım da yanım da bir adam vardı kovayı zargana doldurmuş yuh dedim resmen , ama su çarşaf gibiydi , bir iki saat sonra fena rüzgar çıktı yer değiştirdim , 12 istavrit 2 adet izmarit , izmaritleri çekerken aldığım keyif aşırı rüzgar olmasına rağmen son gittiğim yerde bir çok sağlam vuruş aldım iskeleden muhtemelen izmarit ama çekmedim dalgalar aşırı olduğu için yarıda bıraktım avı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

t@B

Aktif Üye
Adı
Tacettin
Dün akşam eşkinaya attım. Hiç bir şey vurmadı. Denizde ciddi bir çekilme vardı.

Bir sonraki avımı ekimin ortasında yapacağım.
Bu sene doğru düzgün ne eşkina yakaladim ne de gördüm sene boyunca yakaladığım balık 5 i geçmez .onlarında boylari ufaktı geri saldim.

Eskiden güzel balıklar alırdım.biyandan seviniyorum balığın çıkmamasına gören altına hücum edermiş gibi oltayi toplayıp geliyor ne yavru dinliyor ne laftan anlıyor.bi yandan üzülüyorum hep boş çekiyorum keyfim kaçıyor.

Bu aylarda genelde dip takımı yapılıp uzağa atılır diye bilirim.hala kiyidan şamandıralı geliyor mu.

Eşkina için genelde takımı nasıl donatırsınız kaçlık misina kullanırsınız. Köstek boylari ne kadar kaç köstekli yaparsınız.( kayalıklara çok yakın açıldığından misina kopma ve takım bırakma hayli yüksek oluyor )

Hangi iğneyi tercih ediyorsunuz.tekeleri isparilerin kafalarını isirıp girmemeleri için çözüm bulabildiniz mi.

İğne seçiminiz

hakansahbaz

Yeni Üye
Herkese selam, geçen haftalarda Tuzladaki kaşık/rapala denemelerim malesef bir sonuç alamadım.
Ben de biraz yöntem değiştirip, eşkine için yemli av yapmayı düşünüyorum. Malum canlı teke bu işte şart ama açıkcası hazırda alabileceğim bir yer varsa biraz para harcamaya da razıyım. Zira daha önce bu konuda acı bir hatıram oldu :D

Tuzla da canlı teke satın alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı acaba?

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese selam, geçen haftalarda Tuzladaki kaşık/rapala denemelerim malesef bir sonuç alamadım.
Ben de biraz yöntem değiştirip, eşkine için yemli av yapmayı düşünüyorum. Malum canlı teke bu işte şart ama açıkcası hazırda alabileceğim bir yer varsa biraz para harcamaya da razıyım. Zira daha önce bu konuda acı bir hatıram oldu :D

tuzla'da varmı satan bılemıyecegım ama pendık'de marinanın sol tarfına doğru kaynarca yonüne giderken satan var canlı canlı cıkarıp satıyor denizden 5 lira'ya dünya kadar teke harca harca bitmez

Cocolic

Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Teke zamanı bitti artık zor bulursun. boru kurdu işini fazlasıyla görür

romanci

Aktif Üye
Tuzlada canlı satan var mı hiç bilmiyorum. Sadece evvelsi gün kayalıklara gelen bir gurupta karides gördüm, canlı değillerdi. Satın aldıklarını söylediler ama muhabbet arasında nerden aldıklarını sormadım. Muhtemelen balık satanlardan almışlardır. Çünkü balık satan dükkanların tezgahlarında karides görüyorum.

Adı
enes
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Beyler iyi aksamlar arkadasla bi dragos yapalım dıyoruz,yemli atarsak alırmıyız sizce bişeyler?