Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben bu kadar soğuk geçen bir Nisan ayı hatırlamıyorum. Ayın 15 i oldu hava en yüksek 9-10 derece hala, hissedilen 7 C.
24 nisandan itibaren 17-18 derecelerin üzerine çıkmaya başlayacak.Suların ısınma gecikmesini de sayarsak mayıs ın 10 u gibi balıklar da ısınan suda kıyılamaya başlar diye düşünüyorum.

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Güzelyalı sosyal tesislerinde spinciler saf tutmuş. Son durum nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 91059
Bu arkadaş fotoğrafı face'den paylaşmıştı. Ama yorum yada rapor yazmamış. Dolayısı ile millet balık var zannedip dün akşam oraya yığılmış. İşten izin alanlar mı dersin, ümraniyeden gelenler mi dersin neler, neler... Belki 30-40 kişi var(gelip erken dönenler hariç.) ama çıkan balık filan yok :)

Face'de bu fotoyu paylaşan arkadaşa bir kaç yorum gönderdim. Çünkü amacının masumane olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa idi; balık durumunu ve kendi tecrübesini yazardı. İnsanlar da oraya boşuna gidip strese girmezdi. Maalesef sosyal medyada doğru bilgiyi bu gibi insanlar yüzünden ayıklamak zor gerçekten. Bu yüzden sosyal medyada yayınlananlara çok itibar etmiyorum. Kafama göre takılıyorum.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Güzelyalı sosyal tesislerinde spinciler saf tutmuş. Son durum nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 91059
Bende ordayım resimde ,
dün ise çıkan balık 0 mış bilgi vereyim :D:D:D:D

Daha önceki gün de ordaydım toplam 5 kişi ancak vardı ,
Yağmurla beraber ayrıldım
Denk geldi bir kaç tane aldım şanslıydık.
Ama sağolsun sosyal medya meraklısı arkadaşlar şak şak şak
Sonra mera patladı
Patladı ama boşa patladı :D:D:D:D:D
3 balık çıkınca şaaak balık yapıyor.

Aklıma 3 sene önceki olay geliyor.
Gece 3,4 civarı
Belli bir meradayız.
25 30 kişi falan var ama herkes yayılmış vaziyette.
Sakin çalışıyor balık yok
İlerleyen saatte benim arkadaş bir balık aldı
farklı biri daha alınca gören başka biri bağırdı ( Balık burdaaaa !!!! )
o dağınık arkadaşlar hepsi sağdan soldan hepsi bizim orda.
Resimdeki Duvar dibine sıralanmış gibi de değil.
kayalık olunca alttan üstten sağdan soldan atışlar başladı.
20 kişi 10 metrelik yerden Cumaya arka arkaya saf durur gibi atışlar başladı.
O zaman bu açgözlülükten nefret ettim......

Mera paylaşmayanlar kesinlikle haklı,

Zaten uzun olta ile balık yavaş yavaş alınıyor ,
kıyılardan denk getiren de alıyor zaten bazen tek tük
Ama sosyal medyada balık yapıyor diye paylaşıp ertesi gün 45 kişi ( gelip yer bulamayıp dönenler hariç ) eziyetten öte değil
Birde balık yapmayınca felaket ne sovüyorlardır şimdi paylaşana :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Şimdi gelip gidenlere fazla birşey demiyorum herkes nasip peşinde ;
Ama asıl sıkıntı voliciler,
Balık var diye sosyal medyada çıkınca benim gördüğümü söyleyeyim.
Benim gittiğim akşam 3 tane volici sessiz sessiz ağ attılar ışık falan yok tabi nolacak balık yok.
Bir önceki gün ise tesisin kenarında kıyıya yakın yerden 10 metre yok muhtemelen , şamandıra bıraktılar sizce balık girermi oraya ???

Saygılar,

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bu arkadaş fotoğrafı face'den paylaşmıştı. Ama yorum yada rapor yazmamış. Dolayısı ile millet balık var zannedip dün akşam oraya yığılmış. İşten izin alanlar mı dersin, ümraniyeden gelenler mi dersin neler, neler... Belki 30-40 kişi var(gelip erken dönenler hariç.) ama çıkan balık filan yok :)

Face'de bu fotoyu paylaşan arkadaşa bir kaç yorum gönderdim. Çünkü amacının masumane olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa idi; balık durumunu ve kendi tecrübesini yazardı. İnsanlar da oraya boşuna gidip strese girmezdi. Maalesef sosyal medyada doğru bilgiyi bu gibi insanlar yüzünden ayıklamak zor gerçekten. Bu yüzden sosyal medyada yayınlananlara çok itibar etmiyorum. Kafama göre takılıyorum.
:harika::harika::harika::harika::harika::harika:
Şansa çıkan 3 5 balık için milleti gaza getirdiler.
Şimdi yedikleri küfrü bilmiyorum.
Benim gördüğüm ümraniye üsküdar hatta uzaktan gelenlerin karşıdan arkadaşı bile geldi motorla, basıp gelmiş
Yetişti , 0 balık aldı :(

Hatta bu haberlerden sonra çoğu mera da denemeler başladı ama balık alan maalesef yok :(

Az daha sabır.
Çoğu kıyı balık yapacak gibi gözüküyor bu sene.
Gönlümüzdeki gibi av yapmak nasip olur inşallah

Deneyenlere rastgelsin.

saygılar