romanci
Aktif Üye
Üzülme yalnız değilsin. Bana da çok sık olur.Mayıs diyecektim) Baya geriden yaşıyorum demekkii
) Mayıs 15 mayıs 15 mayıs 15
))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üzülme yalnız değilsin. Bana da çok sık olur.Mayıs diyecektim) Baya geriden yaşıyorum demekkii
) Mayıs 15 mayıs 15 mayıs 15
))
Katılıyorum size. Kıyıda özellikle geceleri durulacak gibi değil.Ben bu kadar soğuk geçen bir Nisan ayı hatırlamıyorum. Ayın 15 i oldu hava en yüksek 9-10 derece hala, hissedilen 7 C.
24 nisandan itibaren 17-18 derecelerin üzerine çıkmaya başlayacak.Suların ısınma gecikmesini de sayarsak mayıs ın 10 u gibi balıklar da ısınan suda kıyılamaya başlar diye düşünüyorum.Ben bu kadar soğuk geçen bir Nisan ayı hatırlamıyorum. Ayın 15 i oldu hava en yüksek 9-10 derece hala, hissedilen 7 C.
bu hava sayesinde balık yakalıyoruz havalar soğursa bizim dişli işi suya düşer böyle güzel havalar devam etsin sürekliBen bu kadar soğuk geçen bir Nisan ayı hatırlamıyorum. Ayın 15 i oldu hava en yüksek 9-10 derece hala, hissedilen 7 C.
Bu arkadaş fotoğrafı face'den paylaşmıştı. Ama yorum yada rapor yazmamış. Dolayısı ile millet balık var zannedip dün akşam oraya yığılmış. İşten izin alanlar mı dersin, ümraniyeden gelenler mi dersin neler, neler... Belki 30-40 kişi var(gelip erken dönenler hariç.) ama çıkan balık filan yok
Bende ordayım resimde ,
Bu arkadaş fotoğrafı face'den paylaşmıştı. Ama yorum yada rapor yazmamış. Dolayısı ile millet balık var zannedip dün akşam oraya yığılmış. İşten izin alanlar mı dersin, ümraniyeden gelenler mi dersin neler, neler... Belki 30-40 kişi var(gelip erken dönenler hariç.) ama çıkan balık filan yok
Face'de bu fotoyu paylaşan arkadaşa bir kaç yorum gönderdim. Çünkü amacının masumane olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa idi; balık durumunu ve kendi tecrübesini yazardı. İnsanlar da oraya boşuna gidip strese girmezdi. Maalesef sosyal medyada doğru bilgiyi bu gibi insanlar yüzünden ayıklamak zor gerçekten. Bu yüzden sosyal medyada yayınlananlara çok itibar etmiyorum. Kafama göre takılıyorum.