Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

romanci

Aktif Üye

serkanbey78

Yeni Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
maltepe civarlarında istavrit durumu nasıldır arkadaşlar çıkıyormu, daha bugün yeni surf setimize kavuştuk bir denemek istiyoruz çekmeköyden geleceğiz maltepe mi yoksa üsküdar falanmı gitsek kararsız kaldık.

E

Erden Eren

Misafir
Maltepe Dolgu Alanı (21:00 - 03:00 aralığı) bu hafta pazartesi, salı, perşembe çok verimli idi. Çarşamba oldukça az balık vardı.
Dün yani cuma günü ise güzel balık alıyorduk ancak HİÇ ABARTISIZ Küçükyalı civarından başlayıp, sahil migros hizaları, belki de daha da uzak bir noktaya dek atılan olağanüstü uzun bir ağ sonrası herkes takımları toplayıp eve dönmek zorunda kaldı.
Hayır anlamadığım bu kadar uzun ve dibimize atılan ağ gerçekten serbest mi? Herkes bu konuda farklı bir şey söylüyor ama kıyıdan avlanan birisi olarak bu durum özellikle dün gece çok sinir bozucu bir hal aldı ve belki de hayatımda ilk kez bu kadar fazla küfür ettim.

bosporus fisher

Daimi Üye
Maltepe Dolgu Alanı (21:00 - 03:00 aralığı) bu hafta pazartesi, salı, perşembe çok verimli idi. Çarşamba oldukça az balık vardı.
Dün yani cuma günü ise güzel balık alıyorduk ancak HİÇ ABARTISIZ Küçükyalı civarından başlayıp, sahil migros hizaları, belki de daha da uzak bir noktaya dek atılan olağanüstü uzun bir ağ sonrası herkes takımları toplayıp eve dönmek zorunda kaldı.
Hayır anlamadığım bu kadar uzun ve dibimize atılan ağ gerçekten serbest mi? Herkes bu konuda farklı bir şey söylüyor ama kıyıdan avlanan birisi olarak bu durum özellikle dün gece çok sinir bozucu bir hal aldı ve belki de hayatımda ilk kez bu kadar fazla küfür ettim.
Babasının denizi ya istediği kadar alsın gerisi ne bok yerse yesin

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Müsadeniz ile bir paylaşımda bulunmak istiyorum, bu video bir youtube kanalından alıntıdır video resmi için şimdiden özür dilerim hepimizden, ancak videoyu paylaşan kişi, video resminin bu şekilde olmasının daha fazla izlenme olacağına inanarak böyle bir paylaşım yapmış, bende bu videoyu kendimde bir sorumluluk hissettiğim için paylaşıyorum, lütfen sizlerde paylaşın bu dünya hepimizin.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
@huseyind arkadaşım, tahminimce kurşun üstüne tutkal döküp boyuyorlar. Biraz zahmetli, gözleri hazır almak lazım. Çocukların oyuncaklarının satıldığı kırtasiyelerde bulabilirim. Tutkal kuruduktan sonra bayanların ojeleri ile renk desen yapılabilir sanırım.

bir de bu aralar jig head yerine iki tarafı halkalı kurşun ile istavrit için 5gr ağırlıklı kurşun arkası çok güzel sonuçlar veriyor boğazda. Aslında ondan yapmak istiyorum.
Kıstırma kurşunun arasına çelik teli sıkıştırıp iki tarafı halkalı kurşun ile teferruatı az bir takım yapmak niyetim. Akıntılı yerlerde daha rahat batırabilmek için teferruatı az bir takım. Fırdöndü, klips , kanca, hırsız vs derken ara ara dolanmalar oluyor.

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Bostancı tarafında 3 arkadaş lrf yapmayı düşünüyoruz. Hedef baligimiz eskina. Hangi bölgelerinde avlanmamizi tavsiye edersiniz ?

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

romanci

Aktif Üye
bir de bu aralar jig head yerine iki tarafı halkalı kurşun ile istavrit için 5gr ağırlıklı kurşun arkası çok güzel sonuçlar veriyor boğazda. Aslında ondan yapmak istiyorum.
Kıstırma kurşunun arasına çelik teli sıkıştırıp iki tarafı halkalı kurşun ile teferruatı az bir takım yapmak niyetim. Akıntılı yerlerde daha rahat batırabilmek için teferruatı az bir takım. Fırdöndü, klips , kanca, hırsız vs derken ara ara dolanmalar oluyor.
Benzer bir takımı geçen tuzlada bir genç arkadaşın lrf sinde gördüm, karanlıkta pen inceleyemedim, çünkü gelmeyen balıklara küfretmekle meşguldüm. :D :D Genç arkadaş 600 gr. kadar balık aldı o takımla.

romanci

Aktif Üye
Müsadeniz ile bir paylaşımda bulunmak istiyorum, bu video bir youtube kanalından alıntıdır video resmi için şimdiden özür dilerim hepimizden, ancak videoyu paylaşan kişi, video resminin bu şekilde olmasının daha fazla izlenme olacağına inanarak böyle bir paylaşım yapmış, bende bu videoyu kendimde bir sorumluluk hissettiğim için paylaşıyorum, lütfen sizlerde paylaşın bu dünya hepimizin.

Paylaşıyorum müsadenizle.