romanci
Aktif Üye
Aynen gördüğümü çizmişsiniz. Gezer kuşuna ataç telinden yapılmış bir klips de takılabilir.Merhaba,
Çok özel birşey değil. resmini çizmeye çalıştım. Aşağıdaki gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 95287
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen gördüğümü çizmişsiniz. Gezer kuşuna ataç telinden yapılmış bir klips de takılabilir.Merhaba,
Çok özel birşey değil. resmini çizmeye çalıştım. Aşağıdaki gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 95287
Ben solunar programına göre iniyorum balığa. Balık yüzdesinin 60 üstünde olduğunda çıkıyorum. Çok kere farklı yerlerde denedim hepsinde de göstergeler tuttu. Hatta geçen hafta boyunca hep düşük gösterdi %30-40-15 gibi. Tuzla, Güzelyalı, Pendik, Kartal ve Maltepe de 5 arkadaş aynı anda indik sahile hiçbirimiz alamadık. Evvelki hafta Çarşamba gecesi %90 civarındaydı 2 kişi 2 saatte 1 kg. istavrit ve 1 adet kiloluk iskorpit ile döndük.Bende en son 2 gün önce indim kartal sahil tarafına akşam biraz çapari ve silikon denerim diyerek.. Baktım çapari atan kişilerde hiç birşey yok, surf takımı açmadan direkt lrf ile silikon denemeye başladım... Hava kararınca geçe çaparisi deneyenlerde oldu ama sonuç yine yoktu onlarda.. Ben kendo ajiworm silikonla 10 tane kadar iri boy istavrit zar zor aldım arada vuran gelirken kaçanlarda oldu ama genel itibariyle keyif vermedi, çokta durmadan topladım eve döndüm... Bu yaz tuzla-kadıköy hattı pek verimli değil gibi, çok nadir yapıyor balık...
Herkese rastgele![]()
Abi hangi program o?Ben solunar programına göre iniyorum balığa. Balık yüzdesinin 60 üstünde olduğunda çıkıyorum. Çok kere farklı yerlerde denedim hepsinde de göstergeler tuttu. Hatta geçen hafta boyunca hep düşük gösterdi %30-40-15 gibi. Tuzla, Güzelyalı, Pendik, Kartal ve Maltepe de 5 arkadaş aynı anda indik sahile hiçbirimiz alamadık. Evvelki hafta Çarşamba gecesi %90 civarındaydı 2 kişi 2 saatte 1 kg. istavrit ve 1 adet kiloluk iskorpit ile döndük.
Doğrudur abi güzel denk getirmişssiniz solunara göre demekki.. Bende daha önceden solunar takvimine göre denemeler yaptım bazıları tuttu bazıları tutmadı sonra bıraktım tamamen. Şimdi peşinde olduğum balığın mevsimi ve havasına göre iniyorum güzel avlar yapabilmek için, birde işten falan çok bunaldığımda kendi kafam estiğinde iniyorum deneme yapayım ne var ne yok diyeBen solunar programına göre iniyorum balığa. Balık yüzdesinin 60 üstünde olduğunda çıkıyorum. Çok kere farklı yerlerde denedim hepsinde de göstergeler tuttu. Hatta geçen hafta boyunca hep düşük gösterdi %30-40-15 gibi. Tuzla, Güzelyalı, Pendik, Kartal ve Maltepe de 5 arkadaş aynı anda indik sahile hiçbirimiz alamadık. Evvelki hafta Çarşamba gecesi %90 civarındaydı 2 kişi 2 saatte 1 kg. istavrit ve 1 adet kiloluk iskorpit ile döndük.
Fishing And Solunar isimli bir program.Abi hangi program o?
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben nisan sonundan itibaren haftada minimum 5-6 gece çıkıyorum. Saat konusunda oldukça tutarsızlar.2 aydır haftanın 4-5 günü gidiyorum.
haftalik toplamlarda 2.5-3 kg dan aşağı istavrit almadım
Genel de gece yarısından sonra daha iyi av oluyor
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi