Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

romanci

Aktif Üye
Bende en son 2 gün önce indim kartal sahil tarafına akşam biraz çapari ve silikon denerim diyerek.. Baktım çapari atan kişilerde hiç birşey yok, surf takımı açmadan direkt lrf ile silikon denemeye başladım... Hava kararınca geçe çaparisi deneyenlerde oldu ama sonuç yine yoktu onlarda.. Ben kendo ajiworm silikonla 10 tane kadar iri boy istavrit zar zor aldım arada vuran gelirken kaçanlarda oldu ama genel itibariyle keyif vermedi, çokta durmadan topladım eve döndüm... Bu yaz tuzla-kadıköy hattı pek verimli değil gibi, çok nadir yapıyor balık...
Herkese rastgele :harika:
Ben solunar programına göre iniyorum balığa. Balık yüzdesinin 60 üstünde olduğunda çıkıyorum. Çok kere farklı yerlerde denedim hepsinde de göstergeler tuttu. Hatta geçen hafta boyunca hep düşük gösterdi %30-40-15 gibi. Tuzla, Güzelyalı, Pendik, Kartal ve Maltepe de 5 arkadaş aynı anda indik sahile hiçbirimiz alamadık. Evvelki hafta Çarşamba gecesi %90 civarındaydı 2 kişi 2 saatte 1 kg. istavrit ve 1 adet kiloluk iskorpit ile döndük.

Saltuk

Üye
Adı
Saltuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben solunar programına göre iniyorum balığa. Balık yüzdesinin 60 üstünde olduğunda çıkıyorum. Çok kere farklı yerlerde denedim hepsinde de göstergeler tuttu. Hatta geçen hafta boyunca hep düşük gösterdi %30-40-15 gibi. Tuzla, Güzelyalı, Pendik, Kartal ve Maltepe de 5 arkadaş aynı anda indik sahile hiçbirimiz alamadık. Evvelki hafta Çarşamba gecesi %90 civarındaydı 2 kişi 2 saatte 1 kg. istavrit ve 1 adet kiloluk iskorpit ile döndük.
Abi hangi program o?

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersin1903

Daimi Üye
Doğrudur abi güzel denk getirmişssiniz solunara göre demekki.. Bende daha önceden solunar takvimine göre denemeler yaptım bazıları tuttu bazıları tutmadı sonra bıraktım tamamen. Şimdi peşinde olduğum balığın mevsimi ve havasına göre iniyorum güzel avlar yapabilmek için, birde işten falan çok bunaldığımda kendi kafam estiğinde iniyorum deneme yapayım ne var ne yok diye :) Kısmetten öte yol yok neticede, denk gelirse balıklar ne ala benim için :harika: Rastgele ;)

romanci

Aktif Üye

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Pendik tarafında istavrit kendini göstermeye başladı diyenler var.. var mıdır bu hafta tecrübe eden acaba?

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gecen hafta solunar yüksek gösteriyordu cuma gecesi 15 civarı istavrit aldım pendikten

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan78_78

Yeni Üye
2 aydır haftanın 4-5 günü gidiyorum.
haftalik toplamlarda 2.5-3 kg dan aşağı istavrit almadım
Genel de gece yarısından sonra daha iyi av oluyor

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
2 aydır haftanın 4-5 günü gidiyorum.
haftalik toplamlarda 2.5-3 kg dan aşağı istavrit almadım
Genel de gece yarısından sonra daha iyi av oluyor

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben nisan sonundan itibaren haftada minimum 5-6 gece çıkıyorum. Saat konusunda oldukça tutarsızlar. :)
Pazartesi gecesi mesela, bir kesti 12-1 gibi sabah 5'e dek tek tük alabildik.
Bu arada madem başka mecralardan da tanışığız, denk getirmeye çalışalım bir akşam. Sen ne tarafta atıyorsun hocam?

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
körfez darıca tarafı eskihisar bu taraflar daha iyi av veriyor gibi oralara bakmak lazım