Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bazen eşkina alanlar oluyor ama az sayıda.arada 10-20 zargana alanlar oluyor birdeMerhaba, küçükyalı-pendik hattında akşam saatlerinde istavrit harici balık yok mu arkadaşlar?
Pendik - Tuzla bölgesinde zargana için hangi saat ve meralar uygun acaba?Bazen eşkina alanlar oluyor ama az sayıda.arada 10-20 zargana alanlar oluyor birde
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gündüz alıyorlar, ben Küçükyalı dayım diğer bölgeleri bilmiyorumPendik - Tuzla bölgesinde zargana için hangi saat ve meralar uygun acaba?
Anladım hocam. Ben zaten micro jig ile deneme yapacağım. Pendik - Tuzla civarında mera hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.Gündüz alıyorlar, ben Küçükyalı dayım diğer bölgeleri bilmiyorum
Zargana istavrit kadar istikrarlı çıkmıyor eliniz boş donebilirsiniz
GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim deneme yapıp yazacağım buraya.@neyzenykp tuzla'da uzunlar kebabın marina tarafına olan kısımdan deneme yapabilirsin bu bölgenin derin olan noktası oralardır. pendik tarafından ise marinanın kartal yönüne doğru oaln tarafından deneme yapabilirsin
Eskihhisarın çok eski avcıları 5-6 yıldır pendikte komşumuz ve halen arabayla eskihisara istavrite gider maltepe den tuzlaya kadar en iyi balığın oradan çıktığını söylüyorlar.@ErdenEren bölgesel olarak değişiyor sanki pendik burunda tavalık alan oluyor eskihisar darıca kilo olarak tutan oluyor enterasan durumlar yani