Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

neyzenykp

Yeni Üye
Adı
Yakup
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gündüz alıyorlar, ben Küçükyalı dayım diğer bölgeleri bilmiyorum
Zargana istavrit kadar istikrarlı çıkmıyor eliniz boş donebilirsiniz

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam. Ben zaten micro jig ile deneme yapacağım. Pendik - Tuzla civarında mera hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@neyzenykp tuzla'da uzunlar kebabın marina tarafına olan kısımdan deneme yapabilirsin bu bölgenin derin olan noktası oralardır. pendik tarafından ise marinanın kartal yönüne doğru oaln tarafından deneme yapabilirsin

neyzenykp

Yeni Üye
Adı
Yakup
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@neyzenykp tuzla'da uzunlar kebabın marina tarafına olan kısımdan deneme yapabilirsin bu bölgenin derin olan noktası oralardır. pendik tarafından ise marinanın kartal yönüne doğru oaln tarafından deneme yapabilirsin
Teşekkür ederim deneme yapıp yazacağım buraya.

E

Erden Eren

Misafir
Geçtiğimiz yaza göre çok erkenden kapadık gibi istavrit avını.
Son 2 haftadır üstad olarak kabul ettiğimiz abiler dahi son derece verimsiz avlar yapmakta. Erken kapanış yaptık gibi gözüküyor.

İşin enteresan tarafı pazar sabahı motorlu minik bir kayıkla açıldım ve sabah suyu dahi verimsiz idi.

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@ErdenEren bölgesel olarak değişiyor sanki pendik burunda tavalık alan oluyor eskihisar darıca kilo olarak tutan oluyor enterasan durumlar yani

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@ErdenEren bölgesel olarak değişiyor sanki pendik burunda tavalık alan oluyor eskihisar darıca kilo olarak tutan oluyor enterasan durumlar yani
Eskihhisarın çok eski avcıları 5-6 yıldır pendikte komşumuz ve halen arabayla eskihisara istavrite gider maltepe den tuzlaya kadar en iyi balığın oradan çıktığını söylüyorlar.