Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
@ErdenEren bölgesel olarak değişiyor sanki pendik burunda tavalık alan oluyor eskihisar darıca kilo olarak tutan oluyor enterasan durumlar yani
Tavalık mutlak suretle çıkıyor ama Maltepe'yi baz aldığımızda mayıs - haziran - temmuz aylarından sonra ağustos ayı son senelerin açık ara en verimsiz avını verdi. Yineliyorum; düzenli giden birisi olaraktan salt olarak Maltepe'yi baz alıyorum.

romanci

Aktif Üye
Tavalık mutlak suretle çıkıyor ama Maltepe'yi baz aldığımızda mayıs - haziran - temmuz aylarından sonra ağustos ayı son senelerin açık ara en verimsiz avını verdi. Yineliyorum; düzenli giden birisi olaraktan salt olarak Maltepe'yi baz alıyorum.
Katılıyorum.

glia

Yeni Üye
Adı
metin
zargana için ''ipek harici'' sahte önerisi olan ?

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Alıntıdır.
zargana ince yapılı ve mümkün olduğu kadar az batarlı sahtelere büyük tepkiler vermektedir. Burada önemli olan tek şey sahteyi mümkün olduğu kadar hızlı çekmeniz. Hızlı çektiğiniz takdirde eğer civarda zargana varsa kesinlikle tepkisiz kalmıyor. Burada dikkat edeceğiniz şeylerden biri de sahtenin aksiyonunu bozmamanız. Ayrıca bölgede farklı bir yırtıcı balık varsa onları da yakalama şansınız var.
En sık kullandığım ve veriminden kesinlikle şüphe duymadığım Eurofish Aragon sahteler ile bu yöntemi deneyebilirsiniz. Renkleri hava durumuna, denizin durumuna ve ya avlağınıza göre ayarlayabilirsiniz. Eurofish Aragon 13cm sardine ve Kendo LW minnow 105f zargana av verimi yüksek sahtelerdir.

saskinyunus

Yeni Üye
Adı
yunus
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yarın pendik sahilden zargana tutmayı düşünüyorum.hangi yemle,saat kaç civarında verimli bir av yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif