Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok Suat abi henüz tık yok, dün akşam Pendik -kartal hattında şamandıralı istavrit alanlardan başka kimse yoktu ...Arkadaşlar Avcılar kıyıdan yemli lüfer avlanmaya başlamış, Bostanci-Maltepe-Kartal başladı mı ?? yemli deneyenlerden bilgi alabilirmiyiz![]()
Arkadaşlar Avcılar kıyıdan yemli lüfer avlanmaya başlamış, Bostanci-Maltepe-Kartal başladı mı ?? yemli deneyenlerden bilgi alabilirmiyiz![]()
avcılar için oldukça erken bi tarih suat abi. Uzun olta ile aldıklarını balıkçılardan öğrenmiştim geçen hafta. Ama eylülde yemli alan hiç duymamıştım. Hatta ekim ayının 2. Haftası vuruş olmazken yemli mırmır alıyolardı geçtiğimiz seneler. Bu sene yine değişik geçecek anlaşılanArkadaşlar Avcılar kıyıdan yemli lüfer avlanmaya başlamış, Bostanci-Maltepe-Kartal başladı mı ?? yemli deneyenlerden bilgi alabilirmiyiz![]()
Pendik Maltepe hattındaki spin meralarında son iki gündür denemeler yapıldı şahsım ve saz arkadaşlarım tarafından lakin olumlu bir sinyal yokMaltepe,kartal civarı spin deneyen varmıdır yakın zamanda. Vuruş ya da balık alan birileri varmı acaba(dişli olarak)
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende dün akşam lrf ve spinle deneme yaptım. Akşam 9-11 arası ne bir vuruş ne bir heyecan vardıPendik Maltepe hattındaki spin meralarında son iki gündür denemeler yapıldı şahsım ve saz arkadaşlarım tarafından lakin olumlu bir sinyal yok
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi