Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

EmirhanAyyildiz

Yeni Üye
Adı
Emirhan Ayyıldız
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gerçekten maltepe dolgu alanda durum korkunç sadece hikayeler okunuyor geçenlerde 5 tane almışlar yok 10 tane almışlar diye. Takımları özenle seçmemize bağlamamıza rağmen vuruş dahi olmuyor akvaryum gibi deniz. Bu mecralar böyle şeyler için oldukça uygun birlikte bir güç olarak başvurmamız gereken yerlere başvurursak ancak kurtulabiliriz. 21 yaşındayım 10 yaşımdan beri balık tutuyorum Küçükyalı ve Maltepeyi böyle kötü ilk defa duydum ve gördüm durum içler acısı. Yetkili ve çevresi olan abilerime sesleniyorum denizlerimizi kurtaralım. Koskoca denizde 10-11 saatte tek vuruş aldığımız falan oluyor korkunç.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kucukyali da tekneyle ciktik 8 kiside toplam 9 balik 19:00-24:00 arasi ...inanilmaz kotu ,denizde yasam yok resmen

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Küçük yalıdan tekne ile alındı bunlar gece 1 sabah 8’e kadar çinekop çok seyrekti ilk 2 tane aldıktan sonra yemli istavrite döndüm istavrit çok vardı sabah 5 gibi çinekopa 1 saat çalıştım ondana 2 çinekop 1 palamut aldım diğer arkadaşlar 10 parçaya yakın aldı takım asansör takım
A81007B7-C91F-4479-8A30-B8394C5B7C43.jpeg

Candy_Man

Aktif Üye
Sokağa çıkma yasağı yok mu? Nasıl oluyor da küçükyalıdan gece avı raporu geliyor :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sene 15-30 ekim arası hariç hiç olmadığı kadar kötüydü bu hat.
Balık boğazda bu kadar bol ve akıyor iken, marmaranın avrupa kıyıları nispeten boş döndürmezken hatta verimli iken, bizim kıyıların bu kadar kuruması çok üzücü. belki de balık göçünü artık bu tarafa çok uğramadan yapıyordur, kocaeli ve bandırmadan da hiç paylaşım gelmiyor artık...

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sene 15-30 ekim arası hariç hiç olmadığı kadar kötüydü bu hat.
Balık boğazda bu kadar bol ve akıyor iken, marmaranın avrupa kıyıları nispeten boş döndürmezken hatta verimli iken, bizim kıyıların bu kadar kuruması çok üzücü. belki de balık göçünü artık bu tarafa çok uğramadan yapıyordur, kocaeli ve bandırmadan da hiç paylaşım gelmiyor artık...
Geçen gün Kocaeli tarafından tekneden çapari ile çok sayıda çinekop alındığını gördüm

E

Erden Eren

Misafir
Bizim Küçükyalı'dan kalkan teknelere dair videolar ve benzeri hareketler özellikle bu sezon ikna edici değil. Gidip, bizzat görüyoruz da zaten. Özellikle işi şova dökmeye çalışan - sosyal medyaya hakim kaptanları da görüp, bizzat deneyimliyoruz.
Gece sonu raporlarına dikkatlice bakın, çoğu kez hasılat istavritten ibaret ya da 6-8 kişinin toplam avı tek kişiymiş gibi gösterme gayelerinden ibaret. :)

E

Erden Eren

Misafir
Bizim hatta kimselerden ses seda yok.
İlla ki istavrit mi yani arkadaşlar, dişliye çalışan, eşkinaya atan kimseler yok mu saat kısıtlamaları sürecinde?
Gerçi eşkina saatlerinde eve mahkumuz, biraz yanlış bir soru oldu ama yazdım bir kere. :)