Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
Teknik sorunların ve moralsizliğin tavan yaptığı, karganın kovayı devirdiği gecenin sonuna dair ;

E

Erden Eren

Misafir
Ben Pendik sahilde oturuyorum erden hocam ama gerek kayaların rahatsızlığı gerek gece ağzıyla içemeyen insanların verdiği rahatsızlıktan dolayı dolgu alanına gelmeyi tercih ediyorum. Uygun bir zamanda tanışıp beraber av yapmayı ve tecrubelerinizden yararlanmayı çok isterim.
Onur ben de alkol tüketirim lakin o dediğin tipler tam bir baş belası maalesef. Benim avantajım yaklaşık 10 senedir aynı ekiple, sayı olarak kalabalık bir şekilde avlanıyoruz ve çok zorladıklarında insanları silkelemekten imtina etmiyoruz. :)
Ama işte mesela bugün cumartesi ve geleni gideni, tanıdığı, tanımadığı derken bizim dolgu mahşer yeri gibi olacaktır. O yüzden kafa dinlemeye, Tuzla'da avlanmaya gidiyorum böyle zamanlar. Amacımız balık avlarken huzur da bulmak sonuçta.
En kısa zamanda yan yana avlanmak üzere, haberleşelim. Selamlar.

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hava aydınlanmaya başladığı andan itibaren balık kıyılıyor lakin sabah suyunda balıklar akşama nazaran bir hayli ufaklar.
Tesekkurler. Sabah oradayim, uyarsa birlikte avlanabiliriz. Ben dun gece avlandim, Kartal tarafina dogru uzandim kalabalik dolgudan kacmak icin, boylar cok iriydi. Gece 2 de avi bitirdim. Herkese rast gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Tesekkurler. Sabah oradayim, uyarsa birlikte avlanabiliriz. Ben dun gece avlandim, Kartal tarafina dogru uzandim kalabalik dolgudan kacmak icin, boylar cok iriydi. Gece 2 de avi bitirdim. Herkese rast gelsin.

Bir ufak yanlış anlaşılma var. Bu sabah suyu avım değil. Şamandıralı av sonrası canım sıkkın diye oturdum içtim ve o yüzden sabah çekim yaptım. :)
Ben bu sene 1 kez sabah suyuna çıktım, o iş pek bana göre değil açıkçası.

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yanlis anlamisim, tamam. Samandirali gece belli bi saatten sonra kesiyo, acaba hem kalabaliktan kacip hem daha verimli av yapmak icin sabah suyuna mi gitsem demistim ben de.

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün bir de cumartesi malum. Tam leş olur ortalık.
Maalesef oyle. Bu arada gece isi iyi ama cevirme isi de sikinti. Sabah kahve ile gidecegiz artik, hem deneme yapmis olurum. Reporu buradan paylasirim. Gelmek isteyen varsa kahveler benden