kadir.arslan24
Aktif Üye
O bölgede, En iyi iş yapan iki renk hocam.Fujin baby worm beyaz ve yeşilini kullanıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
O bölgede, En iyi iş yapan iki renk hocam.Fujin baby worm beyaz ve yeşilini kullanıyorum
Onur ben de alkol tüketirim lakin o dediğin tipler tam bir baş belası maalesef. Benim avantajım yaklaşık 10 senedir aynı ekiple, sayı olarak kalabalık bir şekilde avlanıyoruz ve çok zorladıklarında insanları silkelemekten imtina etmiyoruz.Ben Pendik sahilde oturuyorum erden hocam ama gerek kayaların rahatsızlığı gerek gece ağzıyla içemeyen insanların verdiği rahatsızlıktan dolayı dolgu alanına gelmeyi tercih ediyorum. Uygun bir zamanda tanışıp beraber av yapmayı ve tecrubelerinizden yararlanmayı çok isterim.
Tebrikler. Sabah suyu saat kac gibi basliyor istavrit yapmaya?Teknik sorunların ve moralsizliğin tavan yaptığı, karganın kovayı devirdiği gecenin sonuna dair ;
Ekli dosyayı görüntüle 122048
Hava aydınlanmaya başladığı andan itibaren balık kıyılıyor lakin sabah suyunda balıklar akşama nazaran bir hayli ufaklar.Tebrikler. Sabah suyu saat kac gibi basliyor istavrit yapmaya?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler. Sabah oradayim, uyarsa birlikte avlanabiliriz. Ben dun gece avlandim, Kartal tarafina dogru uzandim kalabalik dolgudan kacmak icin, boylar cok iriydi. Gece 2 de avi bitirdim. Herkese rast gelsin.Hava aydınlanmaya başladığı andan itibaren balık kıyılıyor lakin sabah suyunda balıklar akşama nazaran bir hayli ufaklar.
Bir ufak yanlış anlaşılma var. Bu sabah suyu avım değil. Şamandıralı av sonrası canım sıkkın diye oturdum içtim ve o yüzden sabah çekim yaptım.Tesekkurler. Sabah oradayim, uyarsa birlikte avlanabiliriz. Ben dun gece avlandim, Kartal tarafina dogru uzandim kalabalik dolgudan kacmak icin, boylar cok iriydi. Gece 2 de avi bitirdim. Herkese rast gelsin.
Bugün bir de cumartesi malum. Tam leş olur ortalık.Yanlis anlamisim, tamam. Samandirali gece belli bi saatten sonra kesiyo, acaba hem kalabaliktan kacip hem daha verimli av yapmak icin sabah suyuna mi gitsem demistim ben de.
Maalesef oyle. Bu arada gece isi iyi ama cevirme isi de sikinti. Sabah kahve ile gidecegiz artik, hem deneme yapmis olurum. Reporu buradan paylasirim. Gelmek isteyen varsa kahveler bendenBugün bir de cumartesi malum. Tam leş olur ortalık.