Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Milleti güzel gaza getiriyor sosyal medyalar
Tekneden spin yapıp söylemeden koyuyorlar medyaya
ben 10 gündür deniyorum ara ara, Kaynarca pendik güzelyalı

bir gün denk geldi aldım bir tane aldım

ama diğer 9 gün boş
Benim boş döndüğümde alanı da görmedim zaten sayılı deneyen var

denemek vakit geçirmek için inerseniz ne ala
öyle bir balık girişi peşpeşe balık değil 1 tane balık denk getirirseniz ne ala

dün yosundan kimse spinde balık değil vuruş bile almadı,
lrf deneyenler yosunlar arasından alabildikleri benim gördüğüm 1 ispari birer ikişer de istavrit

bilgi amaçlıdır

ama denemeye devam :)
arasıra inerim yine
Sosyal medyadan ziyade giden arkadaşlar var mera patladı tabiri tam olarak vuku bulmuş durumda bu günlerden sonra orda sakin av yapmak neredeyse imkansız :) ciddi adetlerde ( 10 - 15 parça kişi başı ) arkadaşlara göre çinekop bana göre yaprak ve hallicesi balık aldılar sonra arkası kesildi , aynı şekilde üsküdar raparın orda da kurşun arkası ile birkaç gün peşpeşe yaprak ve çinekop karışık balık aldılar..
Pandemi öncesi döneme ufak ufak dönüyoruz gibi bir his var içimde her geçen gün avdaki skor sayılarının azaldığı ve giderek bittiği İstanbulda olduğumuzu bize iliklerimize kadar hissettirecek verimsiz günlere merhaba demeyiz umarım :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Yem: Teke
Yer: Dolgu Alanı'nın gemilerin yanaştığı kısımlar (Ama misinayı fena ötesi yıprattı kayalıkların yapısı)

Misinamdaki zedelenmelerden ötürü ve biraz da anlamsız inatlarımdan ötürü 3 tane balığı kaçırdım. Özellikle 1 tanesinde bizim bütün ekip var gücümüzle uğraşmamıza rağmen hem takım hem şamandıra balığın üzerinde kalarak kayboldu gitti.
Beşinciyi alıp, avı sonlandıracağım diye inada bindirdikten sonra 1 tane bile balık alamadım. Halbuki bu 4'ünü daha 12 olmadan almıştım. Demekki nasip kısmet bunlardan ibaretmiş. :)
Oltası suda olanlara, sabredenlere rastgelsin.

Ekli dosyayı görüntüle 124051
Sen bu işi yapıyorsun başkan :) bir gün lrf çubuğumla gelip eşkinalarını kaçıracağım :)

E

Erden Eren

Misafir
Uzun süredir sahile inmiyordum sahil boyu her yer karavan dolmuş. Arabayı park edecek yer yok. Dolgu alanının içinde ve bütün sahil boyunca yaya ve bisiklet yolunda scooterlar(vespa tarzı olanlar) geziyorlar. Herhangi bir yasak yokmu bunlara? Bende bir scooter alıp bu araba, trafik, park derdinden kurtulayım diyorum. Kullananlar varmı? Motorla sahilde balığa gitmek rahat oluyormu? Malzemeleri taşımak sorun olurmu?
Dolgu motorsiklet, martı ve türevi scooterlar'ın terör estirdiği bir yer. Sırtlarında güvenlik yazan sözde güvenlikler ise yatarak para kazanma derdindeler. Nice kediyi ezip öldürdüler, nice insana çarptılar. Polis çağırdığımızda ise 2085 senesinde gelmek üzere planlama yapıyorlar.

Ben uzun yıllardır scooter ile gider gelirim. Bisiklet yolu hariç yaya yoluna yalnızca av yapacağım yere yanaşmak adına ve o da pür dikkat girerim. Benim eşyam çok fazla oluyor. Kamış ve farklı avlar adına bir sürü malzeme harici sandalye, tırmığım, biralarım vesaire. Biraz pedala yüklenerek biraz iterek kakarak da olsa ava arabayla gelmemeye özen gösteriyorum.
Ama tabi ben bu gariban scooter'ımı aldığımda 3140 Lira iken şimdilerde 15-16bin Lira bandında ve kim sorsa hemen "Eviniz benim gibi yakın değilse sakın almayın, değmez." yanıtını yapıştırıyorum.

Ekli dosyalar

E

Erden Eren

Misafir
Sen bu işi yapıyorsun başkan :) bir gün lrf çubuğumla gelip eşkinalarını kaçıracağım :)
Güzel yürekli insanlar balığımı kaçırabilir. Başımla beraber. :)

Lrf demişken, dün lrf çalışan arkadaşlar 2-3'er adet istavrit alabildiler, verimsiz idi. Bu raporu da geçmiş olayım.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Güzel yürekli insanlar balığımı kaçırabilir. Başımla beraber. :)

Lrf demişken, dün lrf çalışan arkadaşlar 2-3'er adet istavrit alabildiler, verimsiz idi. Bu raporu da geçmiş olayım.
Bir gece ben , bir gece de sevdiğim bir arkadaşım sizin hatlarda lrf ile turladı daha sezon açılmamış gibi gözüküyor boğazda daha mutlu avlar yapıyoruz :)

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.
Milleti güzel gaza getiriyor sosyal medyalar
Tekneden spin yapıp söylemeden koyuyorlar medyaya
ben 10 gündür deniyorum ara ara, Kaynarca pendik güzelyalı

bir gün denk geldi aldım bir tane aldım

ama diğer 9 gün boş
Benim boş döndüğümde alanı da görmedim zaten sayılı deneyen var

denemek vakit geçirmek için inerseniz ne ala
öyle bir balık girişi peşpeşe balık değil 1 tane balık denk getirirseniz ne ala

dün yosundan kimse spinde balık değil vuruş bile almadı,
lrf deneyenler yosunlar arasından alabildikleri benim gördüğüm 1 ispari birer ikişer de istavrit

bilgi amaçlıdır

ama denemeye devam :)
arasıra inerim yine
Geneldede sattıkları sahteyle balığı alıyorlar ne hikmetse :) bende Üsküdar’a yakın olduğum için Kadıköy Üsküdar hattını deniyorum genelde bizim buralara daha var siz balığı ordan çevirin :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Geneldede sattıkları sahteyle balığı alıyorlar ne hikmetse :) bende Üsküdar’a yakın olduğum için Kadıköy Üsküdar hattını deniyorum genelde bizim buralara daha var siz balığı ordan çevirin :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen öyle olmuş,
50 Kişi deniyor, önünü kesmişler balığın çevirmişler,
Muhtemelen çevirme var diye farklı yola girmişler

Çıkan 1 balık görünen

😅😅😅

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Dün akşam güneş battığı vakitler Kaynarca-Pendik arasında spin denedik. 3 kişiydik. Skor yok, aksiyon yok. Sadece konuşmalar arasında "geçen akşam 1 tane aldılar" efsanesi var. 1 saat kadar denedik ama netice yok. Henüz tarih olarak erken gibi geldi bana. Önümüzdeki hafta tekrar denerim diye düşünüyorum.

Oltası suda olanlara rastgele...