yalcinnoguzz
Aktif Üye
Maltepe'de mırmır merası varsa bunu bilecek en ehil kişi @ErdenEren hocam olabilir 🙂
OKUMA, feel the power markanın logosu farklı bir yazı daha yazması lazım kafanın üstünde oda ürünün adı olacak..merhaba arkadaşlar,bir süredir dragos sahilde şamandıra ile bazen de çapari ile istavrit avlamaya çalışıyorum çok yorucu oluyor acaba olta setim ile mi alakalı diye bir bilene danışmak istedim. ellimde 2010 da aldığım kamış ve makina var.
kamış: (link)
makinanın linkini bulamadım üzerindeki değerleri yazayım; OKUMA, feel the power, Gear ratio 4.5:1 0.35/330 0.40/250 yazıyor.
sizce 3.60 kamış, 4000 makineli hafif bir set yapmalı mıyım ya da başka bir set. bu setle devam mı edeyim?
ayrıca cehaletimi mazur görün lütfen, benim makinam kaçlık oluyor arkadaşlar 🙂 yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar,bir süredir dragos sahilde çapari ile istavrit avlamaya çalışıyorum çok yorucu oluyor acaba olta setim ile mi alakalı diye bir bilene danışmak istedim. ellimde 2010 da aldığım kamış ve makina var.
kamış:
(link)
makina: (link)
sizce 3.60 kamış, 4000 makineli hafif bir set yapmalı mıyım ya da başka bir set. bu setle devam mı edeyim?
makineyle toplam ağırlık 1.2 kg hocam. 4.20 hafif kamış düşünüyordum zaten genelde okuma salina öneriyorlar sizin tavsiyenize de bakayım. teşekkürlerhocam ağırdır yoruyosa ,bu arada makinenin kamışın agırlıklarını bilmiyorumza tabi yazarsanız ,450 gr civarı kamış bi okadarda makine olsa maltepe kartal çapari için gereksiz agırlık .bu arda 3.60 boya inmenize de gerek yok 4.20 boyu olup çok hafif kamışlar var mesela albastar battle
aman hocam boğaza gitmyosanız maltepe kartal dragos buralarda Salina falan çok agır siklet aman uzak durun ,hafif bi kamış alın battle gibi ,okuma carbonite gibi ne biliyim elettra var bu tip agırlıkta kamış olması lazım makinede 4000 -5000lik olsun maksimummakineyle toplam ağırlık 1.2 kg hocam. 4.20 hafif kamış düşünüyordum zaten genelde okuma salina öneriyorlar sizin tavsiyenize de bakayım. teşekkürler
Yukarıdaki arkadaş haklı, boğaza gitmiyorsan al bir battle veya tracharus bak keyfinemakineyle toplam ağırlık 1.2 kg hocam. 4.20 hafif kamış düşünüyordum zaten genelde okuma salina öneriyorlar sizin tavsiyenize de bakayım. teşekkürler