Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
bu yapay zeka varken artık bir hayal dünyasında hep bir hayal ile yaşayacağız neyin gerçek olduğunu canlı olarak görmeden bilmenin imkanı yok o resimlerde elimde kefal vardı kefali kaldır lüfer koy dedim başka birşer yapmadım

Erden Eren

Moderatör
Adı
Erden Eren
değişik günlerdeki avdı şapka değişik gitmişim
Tamam işte fotoğraflı mesajınızda 'bugün' yazdınız diye öyle dedim zaten. :)
Yani sadece kefalden lüfere bir oynama değil, şapkada da oynama olmuş demek istedim.
Her neyse, bizim bu hat lodos, Şile sağanak, çatlayacağım vallahi. Mis gibi deniz kenarında, huzur dolu eşkina avı yapmak, insandan uzak kalmak varken görünen o ki yine mekanda sabahlayacak ve 8-10bin saplayacaklar.

Scolopax

Aktif Üye
Adı
sinan
Tamam işte fotoğraflı mesajınızda 'bugün' yazdınız diye öyle dedim zaten. :)
Yani sadece kefalden lüfere bir oynama değil, şapkada da oynama olmuş demek istedim.
Her neyse, bizim bu hat lodos, Şile sağanak, çatlayacağım vallahi. Mis gibi deniz kenarında, huzur dolu eşkina avı yapmak, insandan uzak kalmak varken görünen o ki yine mekanda sabahlayacak ve 8-10bin saplayacaklar.

Heryer çok kalabalık balık oldumu herkes kıç kıça hiç tat vermiyor. Bir yerden biryere gitmekde bu trafikte ayrı sıkıntı. Bazen foruma yazıyorlar balığa başlayacağım ne tavsiye edersiniz diyorlar valla kendi kendime hiç başlama başlayacaksında ne olacak bu rezillik 3-5 balık için çekilirmi diye söylüyorum. Fakat onlar eski günleri bilmedikleri için bunun normal olduğunu zannediyorlar. O günleri anlatınca da inanmıyorlar.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Caddebostan'da eşkina umuduyla teke çıkarmaya giriştim ama çok uğraşıp 6-7 teke falan çıkarabildim. Onlardan da yalnızca birinin boyu iyiydi. 3 gün önce aldığım 6 tekeyi de ekledim ve yemler uzun gitsin diye ikili dip takımının bir iğnesinde midye kullandım. Tırtıklayan balık çok fazlaydı, iğnelerde tekelerin sadece kuyruğu kalıyordu çoğu zaman. Bir tane belki 20-25 cmlik bir balık takıldı ama o da çekerken kaçtı. İğne numarasını 1'den 4'e düşürdüysem de şu tırtıkçı balıklardan hiç alamadım. Herhalde yavru isparilerdi.

Anladığım kadarıyla caddebostan'da 8-9 metre mesafede set bitiyor ve bir anda derinleşip kumluk zemin halini alıyor. Taş balıkları için herhalde bu bir anda derinleşen yere atış yapmamız en ideali olur, doğru mu anlıyorum?

Son olarak patlak kurdu çıkarma deneyimi olan biri bana yardımcı olabilirse çok güzel olur. Teke bulamadığımda alternatife ihtiyacım var. Çıkarma teknikleri için youtube'da çok güzel videolar buldum ama caddebostan ve bostancı plajlarının kumlarında denemeye değer mi pek çözemedim. Buralar herhalde doğal kumsal olmadığı için biraz şüpheye düşüyorum. Bu da olmuyorsa artık inadı bırakıp çin kurdu falan satın alacağım.