Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Erden Eren

Moderatör
Adı
Erden Eren
Hala sahada yani meradayım ve yağmur var. Bu arasq hakkınızda şikayet var. Yağmurdan bakabildiğim kadarıyla eski defterleri açmaya, problem yaratmaya gelmişsiniz.
Bana istinaden, hiç tanımadığınız birisine istinaden yazdıklarınızı kaale almıyorum. Diğer sorunları ise konuya hakim olan Şeref abi ve görürse Hamdi abiye bırakıyorum.
Beni aşan ve eski içerikli bireysel mevzular bunlar.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Selamlar. Lodos sonunda kestiği için bu sabah kefal denemesi yapabildim. şarap mantarı arkası tek iğne ile 2-3 saatte aşağıdakileri alabildim. Boylar 33-36 cm. Tek iğne gerçekten aşırı zevkli ve gözlemlediğim kadarıyla aynı mesafeye atılan kıbrıs oltasından her zaman daha iyi.

kefal.jpg

Gece de suadiyede eşkina denedim ama birkaç haftadır olduğu gibi başarısız. Buraların eşkina için verimli olmadığını kabullenmekte güçlük çekiyorum maalesef :(

Erden Eren

Moderatör
Adı
Erden Eren
RAPOR :

Evime yakın olan, mahallemde olan Dolgu Alanı'ndaki merama indim.
Güzel dostlarım, güzel kardeşlerimle beraber av yaptık. Onlar gittiler lakin ben sabah 5:30'a kadar durdum.
Eşkinaya dair sıfır skor elde ettim. Biraz ilerimdeki dostum da inatla istavrite çalıştı ama 1 tane almış tüm gece boyunca.
Bu mera bahar ve yaz takvimlerinde istavrit olarak harika ama eşkina ve bizimkilerden senelerdir gördüğüm üzere dişli konusunda maalesef çok kısır bir mera. Ben yine de belli aralıklarla burayı da yokluyorum. Mühim olan vakit yaratarak, emek sarf ederek meraları yoklamaktır zaten.

Bu arada fotoğrafın altına yazmıştım ama yinelemekte fayda var. İBB tam 3 kıştır elektrikleri kapalı tutuyor. Bahçe ışıklarını bile kapatmıştı dün. Orada yürüyen insanların can ve mal güvenliği olmadığı gibi bunu fırsat bilen motosiklet sürücüleri yarış alanına çeviriyorlar orayı. Güvenlikler malum, kulübelerinde çay kahve televizyon keyfi, polis ise olay olur biter gelir. Böyle sıkıntılı bir kış daha yaşanacak dün buna emin olduk maalesef.
Şahsım adına benden vergi alan ama elektrikleri kapalı tutmayı maarifet zanneden İBB'ye ödediğim her kuruş haram zıkkım olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.

Erden Eren

Moderatör
Adı
Erden Eren
@Bedri35 @Umut19 @OmerAydın

Nam-ı diğer United Fishing Team üyeleri size sesleniyor ve sizi düelloya davet ediyorum. :)
Cılız bir lodos var ve eşkina avında kozlarımızı paylaşalım. Siz modern üçlüye karşı ben eski kafalı avcı. =))

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Bedri35 @Umut19 @OmerAydın

Nam-ı diğer United Fishing Team üyeleri size sesleniyor ve sizi düelloya davet ediyorum. :)
Cılız bir lodos var ve eşkina avında kozlarımızı paylaşalım. Siz modern üçlüye karşı ben eski kafalı avcı. =))
Biraz geç gördüm ben mesajı organize olmaya çalışıyoruz. Yem vb bakıcaz. Sen lokasyon bilgisi at whatsapptan.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Şu aralar sabah suyunda kefal avı oldukça verimli geçiyor. Ekmeği dağıtan küçük kefal çok çok az. Yemleyince hemen geliyorlar. Aşağıdakileri saat 8-10 civarında aldım. Bir tane kefal de her nasılsa 5 kg çekerli misinamı kopardı.

Yeni yeni kullandığım seahorse 2310 iğneler de çok başarılı. 20 civarı balık alana kadar yalnızca bir tane balığı bindirdikten sonra kaçırdım. Tek şikayetim balığı aldıktan sonra eziyet etmeden iğneyi çıkarmak biraz zor oluyor.

Başlıksısssz.jpg

Erden Eren

Moderatör
Adı
Erden Eren
Dün gece Caddebostan sahilinde yapayalnız takılırken keyifle izledim kefallerin hoplayıp zıplamalarını. :)