Lafalisokalemabuno
Aktif Üye
erden hoca forumdan mı çıkmış ne oldu acaba. ben dün instagramda beykoz sosyal tesislerde istavrit oldugunu gördüm iş çıkışı acele acele motora atlayıp gittim 1 atış yaptım sağımda solumda 5-6 lı çekiyorlardı. 2. atışımı yapmadan gırgır geldi herkes dağıldı gırgır gidince 1 kere uzağa atıp 1 istavrit alabildim çok canım sıkıldı. ben kartal maltepe bostancıda keyifle av yapmak istiyorum artık yemliye ağırlık vereyim diyorum buralarda yemli çinekop lüfer olur mu ?
Erden hocamın sadece silinen son mesajını gördüm. Öncesini bilmiyorum, mesajı tam okumadan da sayfayı yenileyince mesaj gitmişti. Galiba birileriyle bir tartışma yaşandı, sonra üyeliğinin silinmesini istedi. Forum açısından oldukça büyük bir kayıp. Benim için de forumun en değerli üyesiydi. Av raporlarını ve paylaştığı bilgileri okumak zevkliydi. Eşkina ve gece istavrit avı hakkında çoğu bilgimi Erden hocamdan edindim. Hala daha eski mesajlarına denk gelip bilgi edinmeye devam ediyorum. Umarım bunu kısa bir forum molası olarak görür ve bizi fazla özletmeden tekrar aramıza katılmaya karar verir.