Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Zarganaları neyle avladınız? Kurtlamı? Acaba bizim sahilde ipek iş yapıyormu?(Suadiye-Bostancı) Açıklarsanız memnun olurum.
Ben cevap vereyim size.Eger balik yogun olursa ipek is yapiyor ama genelde o kadar yogun olmuyor.Yani kurt a talim.Kurt sizin orada yoksa maltepe stadin yaninda ustad balikcilikta devamli bulunur.Rast gelsin.

B

budun

Misafir
Zarganaları neyle avladınız? Kurtlamı? Acaba bizim sahilde ipek iş yapıyormu?(Suadiye-Bostancı) Açıklarsanız memnun olurum.
kartal,pendik arası ipekle tutan görmedim.zaten zargana da fazla yok.yeme gelince ilk tutulanı midye kenarı,daha sonrakileride zargananın kuyruk kısmından kullanıyorum.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Paylaşımınız için teşekkürler. Boş zamanlarımda bizim buralardan birkaç deneme yapmak istiyorum. Silikonlada deneme yapacağım sonucunu paylaşırım..

orhanyurt

Aktif Üye
Adı
orhanYurt
Arkadaşlar yemli lüfer denemesi yapan veya duyum alan varsa lütfen haberleşelim..

B

budun

Misafir
23 ekim cumartesi koçtaş önünden deniz otobüsü iskelesine kadar göz gezdirdim.koçtaş önleri zargana için çok güzel.normalde ben kartal sahil ssk önünde balık tutarım.koçtaş önlerinden kartal sahil halı saha önlerine kadar rüzgar günbatısı esmekte,o burun geçildikten sonra ise poyraza dönmekte.bu zamana kadar boşa kürek çekmişim.ilk fırsatta koçtaş tarafında zargana avlayacağım.gelelim ne var ne yok.bir kısım avcılar kıbrıs yaparak kefal tutuyorlar.tutanlarda var bayağı.bir kısmı ise zargana tutmakta ve tuttuklarınıda gördüm.rastgelsin

fredyss

Yeni Üye
Adı
Ferdi GENÇ
Kartal koçtaş sahilde 31 ekim akşam 4 adet eşkina çektik..

iskorpitx

Üye
Adı
samet ışık
merhaba arkadaşlar evlilik hazırlıkları düğündü balayı idi derken yaklaşık 4 aydır oltamı sallayamadım dün pendik veterinerlikten marinaya kadar bir tur atayım ne var ne yok haftaya giderim balığa dedim sahilde yaklaşık 30 kişi vardı bir kısmı zarganaya atıyordu yem midye kenarı bir kısmıda 2li dip olta 100 gram kurşun yem olarak istavrit ve zargana kalkana atıyorlardı birinin kovasında yaklaşık 1 kgye yakın bir kalkan gördüm ve gözlerime inanamadım bu pendik için iyi gelişme herkesin kovasındada hatrı sayılır zargana vardı hafta sonu full balıktayım:)

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Cumartesi günü biz de amcaoğluyla beraber dragosta zargana tuttuk tatmin edecek kadar. Lüfere de baktık hava kararana kadar ama tık yoktu. Bu cuma akşamı inme ihtimalim var tekrar. Bu sefer sadece Lüfer ailesine ve eğer araba bulabilirde gidersem Eşkinaya bakmak istiyorum.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Cumartesi günü biz de amcaoğluyla beraber dragosta zargana tuttuk tatmin edecek kadar. Lüfere de baktık hava kararana kadar ama tık yoktu. Bu cuma akşamı inme ihtimalim var tekrar. Bu sefer sadece Lüfer ailesine ve eğer araba bulabilirde gidersem Eşkinaya bakmak istiyorum.
Önder'im merhaba,
Bizlerede haber sal alırsan emi. :)

Bu arada arabayı sattınmı ? araba bulursam demişsin. ?

orhanyurt

Aktif Üye
Adı
orhanYurt
27 ekimde lüfere deneme yaptım akşam 6.30 da yemi bozmadan tam ignenin dibinden kusursuzca tadımlık koparmış ..denemelerim gün aşırı devam ediyor..bu akşam 5.30---8.00 arası devam etti vuruş yok..havalar müsade ettigince denemeye devam..