Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Arabacı

Yeni Üye
Adı
Tolga Soyalan
maaşallah güzel balık yakalmışsınız. kendi teknenizlemi gittiniz yoksa kiralıkla mı onu merak ettim.. rastgele..
Kiralık tekne idi. Arkadaşlarım sürekli kiraladıklarından motorlu olarak makul fiyata kiralayabiliyorlar. Lakin pancar motor. Biraz zor diyebilirim.

Arabacı

Yeni Üye
Adı
Tolga Soyalan
29-30 Eylül hafta sonu 2 gün üst üste kartaldan açılıp tekneyle gezmediğimiz yer kalmadı ama malesef balık yoktu ilginçtir ki sanki hepsi birden göç etmişlerdi. Tekneyle çıkıp da balık almadığım bir ilki yaşadık...
Yanılıyorsun arkadaşım. Sabah Kartal'dan yakalanan balıkları kovada kendi gözlerimle gördüm ve tüm arkadaşlarım o gün sadece kendilerini değil birçok konu komsunu doyurdular ikramlarıyla. Darısı başınıza.

Arabacı

Yeni Üye
Adı
Tolga Soyalan
hımm sabah o saatte kiralık bulmanız büyük şans, kaça kiralıyor acaba arkadaş_?
Bir önceki geceden organize ediyor. Orada yatan bakıcı da sabah gün ağırınca teslim ediyor. Normalde sandal kiralanan bir yer. Bir de bu motorlu tekne var. Saati 15 TL. fakat bu fiyat arkadaşımı tanıyor diye olabilir. Siz 15 - 20 TL gibi düşünün. Fakat tekne büyük. Rahatlıkla 5 kişi sığabilir. Biz çıkınca genelde 3 olta çalışıyor 2 kişi de ancak balıkları çaparilerden çıkartıyor. (iki kişi yetişemiyor adeta. Fakaaaaaaat::::: Sabah 06:00 da avlakta olup oltanı suyla buluşturmak şartıyla... Kısmet bu işler fakat genel tecrübeme istinaden (aslında acemi sayılırım) balık 08:00 - 09:00 gibi kesiyor.

Adı
Recep Çabuk
merhaba

sizden ricam tekne avı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

ben hiç kayık veya tekne ile avlanamadım pendikde oturuyorum. Bir kayık ile

kartaldan açılmayı düşünüyorum.

yanımda neler bulundurmalıyım çapari yem olta ne gibi ekipmanlar yanıma

almalıyım, nelere dikkat etmeliyim.

Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Arabacı

Yeni Üye
Adı
Tolga Soyalan
merhaba

sizden ricam tekne avı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

ben hiç kayık veya tekne ile avlanamadım pendikde oturuyorum. Bir kayık ile

kartaldan açılmayı düşünüyorum.

yanımda neler bulundurmalıyım çapari yem olta ne gibi ekipmanlar yanıma

almalıyım, nelere dikkat etmeliyim.

Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Selam,

Aslında söylenecek pek bişey yok. Üç çapari takımı (tercihen iki yeşil bir beyaz) 40 veya 50 gr.'lık kurşun. Uzun kalacaksan su ve kayıntılık bişeyler al yanına. Fakat en önemli söyleyeceğim şey sabah 06:00 da suda ol..

Arabacı

Yeni Üye
Adı
Tolga Soyalan
Arkadaşlar,

Aldığım bir duyuma göre Şaşkınbakkal Suadiye Erenköy civarından gece yemli ile Lüfer avlandığı yönünde... Akşam yemli avcılık ile (Çinekop da olabilir) bu bölgede ve bu dönem av yapanı gören duyan deneyen var mı? Bilgi alabilirsem memnun olurum. Teşekkürler.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Uzaklara gitmeye gerek yok tüm sahiller aynı oranda şanslı. Gece yemli denemesi heryerde yapılabilir. Dişliler akşamları sahilleri ziyaret ediyorlar.

KİNYAS

Üye
Adı
Mustafa Çoruh
İkigün önce akşam üzeri yeni aldığım spın takımı ve su üstü sahtelerı denemek hemde anteram olsun kamısa alısayım dusuncesı ile kuçuk yalı sahıle indim...At çek aksıyon denemelerım esnasında su üstü sahteye pike yapan irice bir martıyı ıstemedende olsa yakalamıs bulundum..onbes dakıkalık zahmetlı bır uğraş sonrasında hayvanı tekrardan özgürlüğüne kavusturdum sonrakı denemelerımde ınce bır zargana sahteye yapıstı onuda azat edıp takımı topladım ve maltepe bostancı sahıllerıne uğradım..dişliye çalısan çok oltacı vardı ama kayda deger bırsey göremedım..Çaparı deneyenlerın de tek tuk kıraca aldıklarını gördüm anlayacağanız sahil de her zamankı gıbı pek bır canlılık yok..tekne ıle acıklardan verım alınıyorsa denemek lazım..Rast gelsin...

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Ben bu akşam ineceğim Lüfer familyası için ama yere karar veremedim henüz var mı tavsiyesi olan?