Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

sezai25

Yeni Üye
Adı
Sezai Özkaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Oktay abi tebrikler, ben olta balıkçılığında daha çok yeniyim, bende Pendik'te oturuyorum ve size bir sorum olacak. Acaba akşam hangi saatler arasında avlanmak daha verimli olur? Birde bu Pendik'teki avlarınızda hangi takımları kullanıyorsunuz? Teşekkürler, rast gele...

vatos70

Aktif Üye
Adı
OKTAY ARIKAN
Oktay abi tebrikler, ben olta balıkçılığında daha çok yeniyim, bende Pendik'te oturuyorum ve size bir sorum olacak. Acaba akşam hangi saatler arasında avlanmak daha verimli olur? Birde bu Pendik'teki avlarınızda hangi takımları kullanıyorsunuz? Teşekkürler, rast gele...
teşekkür ederim. ben iki gündür pendik te avlanıyorum. aksam 17 den sonra balık baslıyor. yalnız benim dikkatimi çeken surf kamışla uzak atış yapan arkadaşlar alıyor genelde balığı. takıma gelince 3 numara vmc iğneden yaptığım mantarlı takımı kullanıyorum, kurşunda 75 gr. birde kullandığınız yem taze ise, şansını daha artar. (bugun hava berbat, gitmezseniz daha iyi olur).

size şimdiden rastgele.

sezai25

Yeni Üye
Adı
Sezai Özkaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
teşekkür ederim. ben iki gündür pendik te avlanıyorum. aksam 17 den sonra balık baslıyor. yalnız benim dikkatimi çeken surf kamışla uzak atış yapan arkadaşlar alıyor genelde balığı. takıma gelince 3 numara vmc iğneden yaptığım mantarlı takımı kullanıyorum, kurşunda 75 gr. birde kullandığınız yem taze ise, şansını daha artar. (bugun hava berbat, gitmezseniz daha iyi olur).

size şimdiden rastgele.
Teşekkürler Oktay Abi, sizede rast gele...

onur1907

Yeni Üye
selamlar ben balıkta yeniyim sayılır, eskiden burgazadadan, gölcükten istavrite atardık da yıllardır (depremden beri) pek balığa çıkmıyorum. ama çok özledim :) caddebostan-maltepe arasında bu sıralar kıyıdan ne çıkar, hangi balığa hangi takımı kullanmam gerekir, dip nasıldır, vs.. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
selamlar ben balıkta yeniyim sayılır, eskiden burgazadadan, gölcükten istavrite atardık da yıllardır (depremden beri) pek balığa çıkmıyorum. ama çok özledim :) caddebostan-maltepe arasında bu sıralar kıyıdan ne çıkar, hangi balığa hangi takımı kullanmam gerekir, dip nasıldır, vs.. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Şuanda bu mevkilerde akşam ezanından yarım saat önce oltanız suda olacak şekilde sarıkanat ve lüfer için olta atabilirsiniz. Seyrekde olsa balık alınmaktadır. Bu sahil seridinde gezerken balık tutanları gördüğünüz yerden olta atabilirsiniz. Dip yapısı bölgeye göre değişmektedir. Genellikle 75 gr. kurşun ile mantarlı sarıkanat takımı kullanarak av yapabilirsiniz.

Şimdiden rastgelsin

ogcnd

Üye
dragos balıkçı barınağı öncesi ve 9 palmiyelerin tam karşısından başarılı dişli avı şu sıralar sabah erken ve aksam saatleri yapılıyor ayrıca gündüz saatlerindede istavrit alınıyor

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar, Kartal taraflarından ne rapor nede haber geliyor :) Pek hareket yok galiba. Var mı bugünlerde giden veya haber alan?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Arkadaşlar, Kartal taraflarından ne rapor nede haber geliyor :) Pek hareket yok galiba. Var mı bugünlerde giden veya haber alan?
Gırgırlar kuruttu balığı Kartal'da.
Biri gidiyor, diğeri geliyor.
Çevirmeseler bile balığı kaçırıyorlar, meydanı boş bulunca da derinlik merinlik dinlemeden sarıveriyorlar.
Sahil güvenliği arayıp yer ve mesafe bildirdim. Yasal dedi.
Bana da halt etmek düştü..

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lanet olsun onlara zaten, dün burunbahçeye gittim, volta atan mahkum gibi bir o tarafa, bir bu tarafa dönüp durdular. Balık namına hiçbirşey yoktu. Bol bol sayıp döküp eve döndük.

Kurutana kadar avlıyorlar.

excellence44

Yeni Üye
merhabalar.. foruma yeni üye oldum. hafta sonu tuzla'ya gidicem eniştemle beraber biraz avlanmak istiyoruz tavsiye edeceğiniz herhangi bir yer varmıdır? şimdiden teşekkürler.