Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ucuz Spin Kamışlar

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma Competıtıon 240cm 10-40g Spin Kamışı kullanıyorum, memnunum. Yalnız üzerinde 10-45 yazıyor benimkinde. Velhasıl tam f/p ürünü. Her balığı çekecekmiş gibi bir his vermesi de cabası.
Spin kamış olarak geçiyor ama lrf bile yapılabilir. Lrfde de deneyeceğim.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
30-60 gram atarlı kamışla bile lrf yaptım. Balıkta gayet hissediliyordu. Lrf olmazdan kasıt olta ha kırıldı ha kırılacak stresini yaşamak mıdır? :)
Sizin lrf yapmaktan kastınız nedir?

andronova

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fladen Eco 2.40 mt 10-40 gr Spin Kamış aldım gitti bereketli,hayırlı olur inşaallah

TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sizin lrf yapmaktan kastınız nedir?
Öncelikle kamışı bizzat görsel olarak incelemenizi rica edeceğim. Sonra o kamış ile lrf olur mu olmaz mı konuşalım olur mu? ;) Joker bir kamış. Hem spin hem de lrfye gider dememdeki amaç kamışın el hissiyatından kaynaklı.

andronova

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fladen Eco 2.40 mt 10-40 gr Spin Kamış aldım gitti bereketli,hayırlı olur inşaallah

Bu kamış için sahtenin önüne kaç gr kurşun takarız sahtenin ağırlık 3,7 grm 10-15 gr. idealmi?

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle kamışı bizzat görsel olarak incelemenizi rica edeceğim. Sonra o kamış ile lrf olur mu olmaz mı konuşalım olur mu? ;) Joker bir kamış. Hem spin hem de lrfye gider dememdeki amaç kamışın el hissiyatından kaynaklı.
Bahsettiğiniz okuma competition 240 cm 10-40 kamış ise, bende var bizzat kullanıyorum. O nedenle size yazdım zaten.
Kaldı ki kullanmamış da olsam lrf'nin mantığına uzak bir değere sahip. Misal 1,5 gramlık bir jigheadi belli bir mesafeye atıp, o ağırlığı bu kamışla hissedemezsiniz. Sahteye aksiyon veremezsiniz ve daha bir sürü şey.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bahsettiğim 270cm olanı ama siz olmaz dediniz. 270 cm 30-60 gram atarlı teleskopik kamışla da lrf denedim. Aksiyon, baligi ve sahteyi hissetmede sorun yasamadim. Bir sistemin başarılı olduğunu ispatlayan şey balık yakalamaksa balikta yakaladim.