Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Usami Combo Pop

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Lüfer levrek Turna için sığ meralarda iş yapan sahte, derin mera için önermem

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
120 sini kullanmadım. Kullanıp da balık alan da duymadım. 100 lüğü efsane ama. 100 lük için renk çeşidi de o kadar bol bir sahte yoktur muhtemelen. Glovlar pek çalışmıuor. UV ler çok randımanlı. 570 Egede karaborsa. 340 - 337 Tekirdağ tarafonda iş yapıyor. 018 gündüz avcısı

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
120 sini kullanmadım. Kullanıp da balık alan da duymadım. 100 lüğü efsane ama. 100 lük için renk çeşidi de o kadar bol bir sahte yoktur muhtemelen. Glovlar pek çalışmıuor. UV ler çok randımanlı. 570 Egede karaborsa. 340 - 337 Tekirdağ tarafonda iş yapıyor. 018 gündüz avcısı
Artık karaborsada değil, şu anda bolca 100'lük 570 rengi bulunabiliyor. Bu rengi bulanık, çamurlu veya gece aysız havalarda kullanmanızı öneririm (tiyosunuda vereyim dedim).

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Ben farklı bi soru sormak istiyorum.
120 nin sonundaki f harfi neyi ifade ediyor?
F-floating rapalayı cekmeyi bırakınca suyun üstüne çıkar batmaz

SS-sus suspending rapalayı çekmeyi bırakınca sabit durur. Suyla aynı ağırlıktadır çekmeyi bırakınca batmaz ve yükselmez. Çok beklersrn tabi iğnenin ağırlığına göre hafif hafif batar yada yükselir o ayrı

Sng - Singing yani batan. Çekmeyi bırakınca dibe doğru batar derin sularda tercih edilir. Derinliğe ve balık türüne göre slow singing yani yavaş batan hızlı batan modelleri vardır

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
F-floating rapalayı cekmeyi bırakınca suyun üstüne çıkar batmaz

SS-sus suspending rapalayı çekmeyi bırakınca sabit durur. Suyla aynı ağırlıktadır çekmeyi bırakınca batmaz ve yükselmez. Çok beklersrn tabi iğnenin ağırlığına göre hafif hafif batar yada yükselir o ayrı

Sng - Singing yani batan. Çekmeyi bırakınca dibe doğru batar derin sularda tercih edilir. Derinliğe ve balık türüne göre slow singing yani yavaş batan hızlı batan modelleri vardır
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum kenan bey.Rastgelsin.

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Artık karaborsada değil, şu anda bolca 100'lük 570 rengi bulunabiliyor. Bu rengi bulanık, çamurlu veya gece aysız havalarda kullanmanızı öneririm (tiyosunuda vereyim dedim).
Metak ediyorum bir ay bir buçuk ay sonra aynı şeyi diyebilşrmisin. Zaten işin kötü tarafı istemeden de olsa böyle yazarak reklamını yapıyoruz. Kullanan kullanöayan bişey var sanıp alıyor.