_Rastgele_
Daimi Üye
- Adı
- SERDAR
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Lüfer levrek Turna için sığ meralarda iş yapan sahte, derin mera için önermem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben farklı bi soru sormak istiyorum.Abi renk için teşekkürler120F uzunluk olanı almayı düşünüyorum
Floating-YüzenBen farklı bi soru sormak istiyorum.
120 nin sonundaki f harfi neyi ifade ediyor?
Artık karaborsada değil, şu anda bolca 100'lük 570 rengi bulunabiliyor. Bu rengi bulanık, çamurlu veya gece aysız havalarda kullanmanızı öneririm (tiyosunuda vereyim dedim).120 sini kullanmadım. Kullanıp da balık alan da duymadım. 100 lüğü efsane ama. 100 lük için renk çeşidi de o kadar bol bir sahte yoktur muhtemelen. Glovlar pek çalışmıuor. UV ler çok randımanlı. 570 Egede karaborsa. 340 - 337 Tekirdağ tarafonda iş yapıyor. 018 gündüz avcısı
Bunlar cok guzelmis.. su ustu mu? Nasil aksiyonu var? Yoksa suyun biraz altindan mi geliyor.. popperada benziyo, tam cozemedim..Bu sahteyi lüfer avında değil de levrek avında kullanmanızı öneririm. Ayrıca strike pro eg-207 serisine de göz atmanızı öneririm. Bu serinin seri katilleri de mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 97489
F-floating rapalayı cekmeyi bırakınca suyun üstüne çıkar batmazBen farklı bi soru sormak istiyorum.
120 nin sonundaki f harfi neyi ifade ediyor?
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum kenan bey.Rastgelsin.F-floating rapalayı cekmeyi bırakınca suyun üstüne çıkar batmaz
SS-sus suspending rapalayı çekmeyi bırakınca sabit durur. Suyla aynı ağırlıktadır çekmeyi bırakınca batmaz ve yükselmez. Çok beklersrn tabi iğnenin ağırlığına göre hafif hafif batar yada yükselir o ayrı
Sng - Singing yani batan. Çekmeyi bırakınca dibe doğru batar derin sularda tercih edilir. Derinliğe ve balık türüne göre slow singing yani yavaş batan hızlı batan modelleri vardır
Metak ediyorum bir ay bir buçuk ay sonra aynı şeyi diyebilşrmisin. Zaten işin kötü tarafı istemeden de olsa böyle yazarak reklamını yapıyoruz. Kullanan kullanöayan bişey var sanıp alıyor.Artık karaborsada değil, şu anda bolca 100'lük 570 rengi bulunabiliyor. Bu rengi bulanık, çamurlu veya gece aysız havalarda kullanmanızı öneririm (tiyosunuda vereyim dedim).