Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin kurşunun birini yaralama ihtimali olduğu için sen kusurlu veya potansiyel kusurlusun. Bu nedenle o alanda balık tutmak yaya olarak oradan geçen birinin hakkına tecavüz oluyor.Bu konu özelinde değil de genel olarak neden yaya imtiyazlı neden ben onun alanına tecavüz ediyorum sonuç itibari ile olta attığımız yerler ortak kullanımına açık değil mi ? oda benim alanıma tecavüz etmiyor mu ?
İşin daha vahim kısmı bu Suriyelilerde nerden öğrendilerse kefal tutmayı onlarda geliyor balığa. Geçenlerde adam 4 tane olta açtı kefal için. Dünya umurlarında değil. Ne atış yapmasını biliyolar ne adap biliyorlar iyice rezil olmaya başladı bu durum.Geçtiğimiz hafta iki aile kumsal bir plaja yüzmeye gittik. 25-30 metre ötemizde bir çift, iki kamışla yüzen insanların arasına olta atıyor. Akıl alır iş değil ama bunu o kadar sık görüyorum ki.
Öte yandan Üsküdar da olta atmayı çok uzun seneler önce bırakıp, çok az av vermesine rağmen İdealtepe, Maltepe tarafına kaçardım. Az tutardım ama keyif alırdım.
Asıl meseleye gelirsem, yaya yolu yürüyüş için ayrılmış bir alan ve yürümek özellikle Üsküdar bölgesinde bir ulaşım biçimi. Balıkçılık ise bir hobi, keyif işi. Bu işin en ideal çözümü ise @Nedim Ceylan ın da her satırına katıldığım paylaşımındaki gibi özel alanlar ayırmaları.