Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

VAR MISIN İDDİASINA?

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
teşekkürler abicim, biraz zaman kaybı olduğu konusunda haklısın..
doğru zamanda doğru yerde olmanın önemi bir kez daha kanıtlandı...
Abi biz bilmiyoruz irfanın ev sahipliğini nasıl yaptığını, bizde ev sahibiyiz çünki, bize yaşatmadı vicdansız... sırf onu hissedebilmek için istanbula gidip otobüse bincem ve abi ben geliyorum diyerek telefon açıcam :)
ama o konuda haklısın, misafirini mutlu etmek için elinden geleni ardına koymaz gönlü zengin abim... o senin selamını çoktan okumuştur da astsolistliği de sever, en son yazacak ya rapora yorumu onu bekliyor :)
saygılar abim, bursaya bekliyoruz acilinden...
Togay tekrar merhaba,
Öyle şeyler yazmışsınki kahkalara boğdun beni. :D:D:D
İrfan dünyalar iyisi bir arkadaş ve bir Dost,bunu sende çok iyi biliyorsun. :D

Sen bir ara buralara gel bir görüşelim,sonrasında seni otobüse bindirip göndeririz gerisinide İrfan'a bırak :D

Bu arada kalemine bayıldım kardeşim,herkesi mest ettin adeta,her yazan senin yazımına dikkat kesilmiş farkındaysan,devamlarıda gelir umarım,seninle mutlaka tanışmak isterim,İrfan'ı ilk ayar ettiğin bir av gününe haber ver oradayım,zaten bana sözü var bunu her defasında söyler durur ve mahçubiyetinide yaşar,halbuki gerekde yok ama sağolsun dedim ya gönlü geniş kardeşimin.

Bu vesileyle tekrar selamlarımı iletirim.

TOGAY

Üye
Adı
H.Togay YILMAZ
Togay tekrar merhaba,
Öyle şeyler yazmışsınki kahkalara boğdun beni. :D:D:D
İrfan dünyalar iyisi bir arkadaş ve bir Dost,bunu sende çok iyi biliyorsun. :D

Sen bir ara buralara gel bir görüşelim,sonrasında seni otobüse bindirip göndeririz gerisinide İrfan'a bırak :D

Bu arada kalemine bayıldım kardeşim,herkesi mest ettin adeta,her yazan senin yazımına dikkat kesilmiş farkındaysan,devamlarıda gelir umarım,seninle mutlaka tanışmak isterim,İrfan'ı ilk ayar ettiğin bir av gününe haber ver oradayım,zaten bana sözü var bunu her defasında söyler durur ve mahçubiyetinide yaşar,halbuki gerekde yok ama sağolsun dedim ya gönlü geniş kardeşimin.

Bu vesileyle tekrar selamlarımı iletirim.
abi mahçup ediyorsun beni kalem konusunda... türkçeyi türk olduğum için elimden geldiği kadarıyla düzgün kullanmayı bir borç biliyorum kendimde... bu arada eşim türkçe öğretmeni zaten, e şimdi böyle iken msn de çetleşir gibi günce yazarsak okuyana ayıp olur, atalarımıza ayıp olur kanımca...

irfan abiye gelicek olursak, bak hala yorum yapmamış, diyorum ya bekliyor son sözü söylemek için:) canım astsolistim benim :)

dostluğu, samimiyeti, gönlü zenginliği konusunda boy ölçebilecek adam tanımadım kısacık hayatımda... onun varlığı için bile Allahıma binlerce şükür ediyorum bana böyle bir ağabey nasip ettiği için...

velasıl kelam, istanbula gelip otobüse binmeden önce ''İRFANCIM BEN GELİYORUM MİSAFİRİN OLARAK'' diyecem diye 2 yıldır dile getiriyorum kendisine...Neden diyecek olursan; kendi merası haricindeki tüm avlaklarda beraberiz irfan abiyle... Ama ne hikmetse kendi merasına hep istanbuldan gelenleri görtürüyor, bunu yapmış olduğum istatiksel bir çalışma sonucu tespit ettim.:)

abi senin istanbuldan gelecek olman inanılmaz bir şans benim için lütfen geleceğini irfan abiye haber ettiğinde TOGAYINDA ORADA OLMASINI İSTİYORUM de hayatta hayır diyemez:) senin sayende bizde sebepleniriz vesselam :)

Allaha emanetsiniz abicim, bekliyoruz abi en kısa zamanda bursaya... Karagözün eli kulağında benden söylemesi... :)
Gecikmeyin lütfen...

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
abi mahçup ediyorsun beni kalem konusunda... türkçeyi türk olduğum için elimden geldiği kadarıyla düzgün kullanmayı bir borç biliyorum kendimde... bu arada eşim türkçe öğretmeni zaten, e şimdi böyle iken msn de çetleşir gibi günce yazarsak okuyana ayıp olur, atalarımıza ayıp olur kanımca...

irfan abiye gelicek olursak, bak hala yorum yapmamış, diyorum ya bekliyor son sözü söylemek için:) canım astsolistim benim :)

dostluğu, samimiyeti, gönlü zenginliği konusunda boy ölçebilecek adam tanımadım kısacık hayatımda... onun varlığı için bile Allahıma binlerce şükür ediyorum bana böyle bir ağabey nasip ettiği için...

velasıl kelam, istanbula gelip otobüse binmeden önce ''İRFANCIM BEN GELİYORUM MİSAFİRİN OLARAK'' diyecem diye 2 yıldır dile getiriyorum kendisine...Neden diyecek olursan; kendi merası haricindeki tüm avlaklarda beraberiz irfan abiyle... Ama ne hikmetse kendi merasına hep istanbuldan gelenleri görtürüyor, bunu yapmış olduğum istatiksel bir çalışma sonucu tespit ettim.:)

abi senin istanbuldan gelecek olman inanılmaz bir şans benim için lütfen geleceğini irfan abiye haber ettiğinde TOGAYINDA ORADA OLMASINI İSTİYORUM de hayatta hayır diyemez:) senin sayende bizde sebepleniriz vesselam :)

Allaha emanetsiniz abicim, bekliyoruz abi en kısa zamanda bursaya... Karagözün eli kulağında benden söylemesi... :)
Gecikmeyin lütfen...

Togay'ım,
Assolist dedin ya yılların ustasına :D
Kalemin iyi derken akıcı uslubuna ve yaşıyormuşuz gibi aynı avı anlatışına demiştim,zevkle okunuyor yani yazdıkların. :)

İrfan ile en son 1-2 ay önce av yapma şansım oldu aynı teknede,güzel iri Lüfer'ler aldık,ama artık karagöz'mü olur,Levrek'mi olur av yapacağız inşallah,İrfan kardeşimede özel rica edeceğim Togay'da gelsin diye. :D
Selamlar.

TOGAY

Üye
Adı
H.Togay YILMAZ
Togay'ım,
Assolist dedin ya yılların ustasına :D
Kalemin iyi derken akıcı uslubuna ve yaşıyormuşuz gibi aynı avı anlatışına demiştim,zevkle okunuyor yani yazdıkların. :)

İrfan ile en son 1-2 ay önce av yapma şansım oldu aynı teknede,güzel iri Lüfer'ler aldık,ama artık karagöz'mü olur,Levrek'mi olur av yapacağız inşallah,İrfan kardeşimede özel rica edeceğim Togay'da gelsin diye. :D
Selamlar.
teşekkürler abicim, bekliyoruz inşallah...

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Her anıyla keyif aldığım bir av günüydü,sevgili canım kardeşim, yaşadıklarımızı o kader güzel kaleme almışsınki elerine sağlık.eksik olma.

Bana görede idaayı sen kazandın.uzun zaman olmuştu ava çıkmayalı bazı nedenlerden dolayı,ihtiyacım vardı böyle bir ava sıtres atmaya. havanın ayaz ve soğuk olasına rağmen hiç aldırış etmeden geceyi benimle geçirdiğin için,tekrar sana teşekkür ederim.

Sen benim gönlümüm ŞAMPİYONUSUN.:harika:

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Togay tebrikler guzel bir av olmus yalniz okudugum ve duydugum kadariyla sen cok sanssiz bir zamanda iddaya girmissin irfan abi uzun sure baliga gitmemis hayirli haberler almis iyice bilenmis sende iddaaya girmissin gecmis olsun kardesim birdahakine fatihide alip 4 lu iddaa yapalim bakalim nolacak :)) her daim rastgele bursada gorusuruz
Estağfirullah Mustafa'am kısmetin önüne geçilmiyor.en kısa zamanda yapalım özledim seni PAŞAM..

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iddia mı :) hemde irfan abiyle :) hemde bu aylarda nıck nıck nıck geçmiş olsun :)
Teşekkürler Hızır'ım eksik olma. kısmetin önüne geçilmiyor işte. aslında bizim iddia ile işimiz yok.günün önemi ve özlemi ile gelişen bir durumdu,piyasada bir sürü üstad varken hadimizemi..sevgi ve sağlıkla selametle..canım kardeşim..

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daha sık yazmalısın Togay,
Okurken çok keyif aldım.
Balık yok deyip küsmemiş, inat edip kısmetinizi almışsınız.
Tebrikler..

Balık arkası hamam sefası bence süper olmuş.
Bunu bir yere not edip sabahçı avlarından sonra uygulamak lazım.. :)
Teşekkürler Şeref abi.
senin bu ava katkın büyük.en kısa zamanda beraber tekrarlamak dileklerimle..

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bursa ekibinede bu yakışırr.Her dakikasından haberim olan mini bir organizasyon.
Balık sayılarında biraz hata var gibi ama olsunn yok ziyanı. :) :).. Sizler daha güzellerine layıksınız iyiki varsınız kankiler...
Ha bu arada bi raporda benden gelecek sanırım iddiayı bende kaybettim mi ne? he he he he
Teşekkürler Fatih'im ne kadar aramıza katılamasanda her an kalbimizdeydin.

Bu arada gözündende hiç bir şey kaçmıyor.:D

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Togay,Çok güzel bir anlatımla yaşadığın heyecanıda bizlerle paylaşmışsın.
Harika bir buluşma olmuş,hedef balıklar şartlar zorda olsa kandırmayı başarmışsınız,Tebrikler.

Sevgili İrfan ile avlanmanın,onunla beraber aynı hazzı almanın ne demek olduğunu bilenlerdenim,Çok isteyerek,hissederek yapar avlarını,misafirinide baş üstünde tutar :)
Bu vesileyle sevgili kardeşim İrfan'a özel selamlarımı iletmeni rica ederim.
Selamlar.
Teşekkürler Mustafa abi,
Tevecühün bizdende kucak dolusu selamlar olsun.