Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

VAR MISIN İDDİASINA?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Daha sık yazmalısın Togay,
Okurken çok keyif aldım.
Balık yok deyip küsmemiş, inat edip kısmetinizi almışsınız.
Tebrikler..

Balık arkası hamam sefası bence süper olmuş.
Bunu bir yere not edip sabahçı avlarından sonra uygulamak lazım.. :)

Adı
Fatih Bayram
Bursa ekibinede bu yakışırr.Her dakikasından haberim olan mini bir organizasyon.
Balık sayılarında biraz hata var gibi ama olsunn yok ziyanı. :) :).. Sizler daha güzellerine layıksınız iyiki varsınız kankiler...
Ha bu arada bi raporda benden gelecek sanırım iddiayı bende kaybettim mi ne? he he he he

Taurus

Aktif Üye
Adı
Ali Hakan Çörtlen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel bir anlatım olmuş tebrik eder avlarınızın ve raporlarınızın devamını dilerim.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili Togay,Çok güzel bir anlatımla yaşadığın heyecanıda bizlerle paylaşmışsın.
Harika bir buluşma olmuş,hedef balıklar şartlar zorda olsa kandırmayı başarmışsınız,Tebrikler.

Sevgili İrfan ile avlanmanın,onunla beraber aynı hazzı almanın ne demek olduğunu bilenlerdenim,Çok isteyerek,hissederek yapar avlarını,misafirinide baş üstünde tutar :)
Bu vesileyle sevgili kardeşim İrfan'a özel selamlarımı iletmeni rica ederim.
Selamlar.

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Tebrik ederim, şu ana kadar okuduğum en güzel av raporu, her kelimeyi okurken kendimde orada o heyacanı yaşadım, muhteşem bir rapor,

Final cümlesi son noktayı koymuş zaten :).

"Evine ulaşan İrfan sülalesine, Togay ise ailesine tazecik balıklardan bir bukle pişirerek afiyetle yedirmeyide ihmal etmemişlerdi"

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Yaptığınız av güzel, güzel olmasınada irfan abinin moralinin yerine gelmesi beni herşeyden çok sevindirdi. Çok şükür, çok sevindim çoook.

balıkçı pehlivan

Aktif Üye
Adı
BÜLENT BALKIŞ
kardeşim süper bir anlatım süper bir av tebrikler ikinizede bravo :harika: :harika: senin yanlışın irfanla iddiaya girmen hemi tekne balıkçılığında :p :) sizleri özledik kendinize iyi bakın sevgiler saygılar

TOGAY

Üye
Adı
H.Togay YILMAZ
Tebrikler.Son zamanlarda okuduğum en guzel raporlardan biri olmuş.Elınıze saglık.Afiyet olsun
teşekkürler, daha iyisi sizlere olsun inşallah...

Togay tebrikler guzel bir av olmus yalniz okudugum ve duydugum kadariyla sen cok sanssiz bir zamanda iddaya girmissin irfan abi uzun sure baliga gitmemis hayirli haberler almis iyice bilenmis sende iddaaya girmissin gecmis olsun kardesim birdahakine fatihide alip 4 lu iddaa yapalim bakalim nolacak :)) her daim rastgele bursada gorusuruz
mustafa teşekkür ederim iyi dileklerin için, yüz yüze tanışma fırsatı bir türlü nasip olmadı, inşallah birlikte güzel bir av günü geçiririz, irfan abiyi bilemekte ne var ki;
''abi e5 karayolunda balık varmış ama kimse tutamıyomuş'' de yeter irfan abiye... :))
bekliyoruz en kısa zamanda, tam zamanı buraların.. gelmeden haber et işi gücü nöbeti ayarlayalım... Allaha emanetsin...

VAAAAAY.... :eek: SEN SAĞMIYDIN TOGAY..... ;) BİZİM TOGAYMI FALAN DERKEN RESMİNİ GÖRÜNCE YANILMADIĞIMI ANLADIM TEBRİKLER... :harika: GÜZEL BİR AV OLMUŞ AZ BİRAZ ÜŞÜMÜŞ OLSANIZDA... ;) GÜNÜN HİKÂYESİDE SANKİ ESKİ RADYO ZAMANLARINDAKİ, RADYO TİYATROSU TADINDA DEVAM EDİYORKEN ÇABUK BİTTİ... :( 1 KERE GÖRÜŞMEK NASİP OLDU BİR DAHA I, IHH NEDENSE... :confused: BAŞKA RADYO TİYATROLARINDA BULUŞMAK VE O TİYATROLARA OYUNCU OLABİLMEK NİYET VE DİLEĞİYLE SANA SONSUZ SEVGİ VE SELÂMLAR... SEVGİYLE KAL, HER DAİM RAST GELE...
Erhan abim evet benim... görüşemedik bir daha gerçekten, ama Allah şahit kalbimdesin, geliyoruz de baaaşım üstünde yeriniz var... Bir gecelik ava bu kadarlık hikaye abi, dua edin 2 günlük avlara gitmiyoruz, o zaman kitaplaşır sanırım :) Allah'a emanetsiniz...

tebrikler çok güzel balıklar daha iyileri rast gelsin

Harikaa bir günce ve bir o kadar harika av olmuş...
Çok keyif aldım..
Tebrik ve teşekkür ederim..
biz teşekkür ederiz, daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

Orada yanındaymışız gibi hissettirdin kardeşim,güzel balıklar,şahane bir anlatım...
teşekkür ederim, biraz hikayeleştirelim istedim...

Harika ya öyle bir rapor yazmışsınızki soğuğu içimde kürt böreğini midemde hissettim (siz ne kadar yememiş olsanızda :) )
:) kürt böreğini yedik sabah çıktığımızda, affedermiyim ben hak etmişim onu:) ama şarjım bittiği için resimleyemedim... ama gerçekten değişik bir börekmiş, herkese tavsiye ederim... teşekkürler yorumunuz için, daha iyisi sizlere olsun inşallah...

iddia mı :) hemde irfan abiyle :) hemde bu aylarda nıck nıck nıck geçmiş olsun :)
teşekkürler şeref abi geçmiş oldu ama ben zaten iddialı değildim, yeterki irfan abide heyecan yaratalım, yoksa kızıyor ya:)

TOGAY

Üye
Adı
H.Togay YILMAZ
Bursa ekibinede bu yakışırr.Her dakikasından haberim olan mini bir organizasyon.
Balık sayılarında biraz hata var gibi ama olsunn yok ziyanı. :) :).. Sizler daha güzellerine layıksınız iyiki varsınız kankiler...
Ha bu arada bi raporda benden gelecek sanırım iddiayı bende kaybettim mi ne? he he he he
canım fatihim, sende olucaktın ki kıracaktık balığı..
geleydin ya laaaa, yetişeydin ya laaaa :)
evet haklısın irfan abinin 37 balığını 35 yazmışım,
ulen nelerle uğraşıyor ya, üşenmemiş saymış vallahi..
istavritler doğru olmuş mu onuda kontrol edeydin bari.. :)
neyse hadi yine iyisin irfan abiyle kırmışsınız lüferi levreği...
yazacan tabi rapor hep ben mi yazacam, yaz bakalım raporu hemen boylarını ölçecem balıkların lüfer olmayana lüfer dersen yaktım çıranı :)

yarın gidiyoz mu ? manyak lüfer var mış :))))))))))

Çok güzel bir anlatım olmuş tebrik eder avlarınızın ve raporlarınızın devamını dilerim.
çoook teşekkürler, daha iyisi sizlere olsun inşallah...

Sevgili Togay,Çok güzel bir anlatımla yaşadığın heyecanıda bizlerle paylaşmışsın.
Harika bir buluşma olmuş,hedef balıklar şartlar zorda olsa kandırmayı başarmışsınız,Tebrikler.

Sevgili İrfan ile avlanmanın,onunla beraber aynı hazzı almanın ne demek olduğunu bilenlerdenim,Çok isteyerek,hissederek yapar avlarını,misafirinide baş üstünde tutar :)
Bu vesileyle sevgili kardeşim İrfan'a özel selamlarımı iletmeni rica ederim.
Selamlar.
teşekkürler abicim, biraz zaman kaybı olduğu konusunda haklısın..
doğru zamanda doğru yerde olmanın önemi bir kez daha kanıtlandı...
Abi biz bilmiyoruz irfanın ev sahipliğini nasıl yaptığını, bizde ev sahibiyiz çünki, bize yaşatmadı vicdansız... sırf onu hissedebilmek için istanbula gidip otobüse bincem ve abi ben geliyorum diyerek telefon açıcam :)
ama o konuda haklısın, misafirini mutlu etmek için elinden geleni ardına koymaz gönlü zengin abim... o senin selamını çoktan okumuştur da astsolistliği de sever, en son yazacak ya rapora yorumu onu bekliyor :)
saygılar abim, bursaya bekliyoruz acilinden...

Daha sık yazmalısın Togay,
Okurken çok keyif aldım.
Balık yok deyip küsmemiş, inat edip kısmetinizi almışsınız.
Tebrikler..

Balık arkası hamam sefası bence süper olmuş.
Bunu bir yere not edip sabahçı avlarından sonra uygulamak lazım.. :)
abim beğenmene sevindim.. inan herhafta birkaç rapor yazabiliriz ama o kadar çok balığa gidiyoruz ki rapor yazmaya fırsat olmuyor :))))))) dermişim... :)
hamamı kesinlikle tavsiye ederim, ama hamama irfan abiyle gitmeni şiddetle tavsiye ederim... saygılar abim...

Tebrik ederim, şu ana kadar okuduğum en güzel av raporu, her kelimeyi okurken kendimde orada o heyacanı yaşadım, muhteşem bir rapor,

Final cümlesi son noktayı koymuş zaten :).

"Evine ulaşan İrfan sülalesine, Togay ise ailesine tazecik balıklardan bir bukle pişirerek afiyetle yedirmeyide ihmal etmemişlerdi"

beğenmenize sevindim,
teşekkürler yorumlarınız için daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...

Yaptığınız av güzel, güzel olmasınada irfan abinin moralinin yerine gelmesi beni herşeyden çok sevindirdi. Çok şükür, çok sevindim çoook.
sen bide bana sor oktayım... nasıl sevindik anlatamam... Allahım bundan böylesini daim etsin inşallah... nerelerdesin sen, yap bi av planı da katılalım paşam... geçen gün hatunla dükkanın önünden geçtik, sen yoktun içerde bizde girmeden devam ettik, helal et hakkını...

kardeşim süper bir anlatım süper bir av tebrikler ikinizede bravo :harika: :harika: senin yanlışın irfanla iddiaya girmen hemi tekne balıkçılığında :p :) sizleri özledik kendinize iyi bakın sevgiler saygılar
büleeeeeeennntttt abimmmmm, bırak balığı raporu iddiayı yaaa...
minekop var mı geleyimmi, bide karnım acıktı, 5 tane döner yiyesim var... :(
bandırmalıya selamımı ilet, bizde sizleri çok özledik..
öyle derinden çaırmayın bizi,
bir gece ansızın gelebilir,
tüm balığınızı tutup,
sizi balıksız bırakır,
adam başı 5 er döner yiyip
ocağınıza incir ağacı dikebiliriz :))))))

sizi çooook seviyoruz...

Güzel ve farklı güncen tebrik ediyorum Togay.
teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah..