Bursa ekibinede bu yakışırr.Her dakikasından haberim olan mini bir organizasyon.
Balık sayılarında biraz hata var gibi ama olsunn yok ziyanı.

.. Sizler daha güzellerine layıksınız iyiki varsınız kankiler...
Ha bu arada bi raporda benden gelecek sanırım iddiayı bende kaybettim mi ne? he he he he
canım fatihim, sende olucaktın ki kıracaktık balığı..
geleydin ya laaaa, yetişeydin ya laaaa

evet haklısın irfan abinin 37 balığını 35 yazmışım,
ulen nelerle uğraşıyor ya, üşenmemiş saymış vallahi..
istavritler doğru olmuş mu onuda kontrol edeydin bari..
neyse hadi yine iyisin irfan abiyle kırmışsınız lüferi levreği...
yazacan tabi rapor hep ben mi yazacam, yaz bakalım raporu hemen boylarını ölçecem balıkların lüfer olmayana lüfer dersen yaktım çıranı
yarın gidiyoz mu ? manyak lüfer var mış

)))))))))
Çok güzel bir anlatım olmuş tebrik eder avlarınızın ve raporlarınızın devamını dilerim.
çoook teşekkürler, daha iyisi sizlere olsun inşallah...
Sevgili Togay,Çok güzel bir anlatımla yaşadığın heyecanıda bizlerle paylaşmışsın.
Harika bir buluşma olmuş,hedef balıklar şartlar zorda olsa kandırmayı başarmışsınız,Tebrikler.
Sevgili İrfan ile avlanmanın,onunla beraber aynı hazzı almanın ne demek olduğunu bilenlerdenim,Çok isteyerek,hissederek yapar avlarını,misafirinide baş üstünde tutar

Bu vesileyle sevgili kardeşim İrfan'a özel selamlarımı iletmeni rica ederim.
Selamlar.
teşekkürler abicim, biraz zaman kaybı olduğu konusunda haklısın..
doğru zamanda doğru yerde olmanın önemi bir kez daha kanıtlandı...
Abi biz bilmiyoruz irfanın ev sahipliğini nasıl yaptığını, bizde ev sahibiyiz çünki, bize yaşatmadı vicdansız... sırf onu hissedebilmek için istanbula gidip otobüse bincem ve abi ben geliyorum diyerek telefon açıcam

ama o konuda haklısın, misafirini mutlu etmek için elinden geleni ardına koymaz gönlü zengin abim... o senin selamını çoktan okumuştur da astsolistliği de sever, en son yazacak ya rapora yorumu onu bekliyor

saygılar abim, bursaya bekliyoruz acilinden...
Daha sık yazmalısın Togay,
Okurken çok keyif aldım.
Balık yok deyip küsmemiş, inat edip kısmetinizi almışsınız.
Tebrikler..
Balık arkası hamam sefası bence süper olmuş.
Bunu bir yere not edip sabahçı avlarından sonra uygulamak lazım..
abim beğenmene sevindim.. inan herhafta birkaç rapor yazabiliriz ama o kadar çok balığa gidiyoruz ki rapor yazmaya fırsat olmuyor

)))))) dermişim...

hamamı kesinlikle tavsiye ederim, ama hamama irfan abiyle gitmeni şiddetle tavsiye ederim... saygılar abim...
Tebrik ederim, şu ana kadar okuduğum en güzel av raporu, her kelimeyi okurken kendimde orada o heyacanı yaşadım, muhteşem bir rapor,
Final cümlesi son noktayı koymuş zaten

.
"Evine ulaşan İrfan sülalesine, Togay ise ailesine tazecik balıklardan bir bukle pişirerek afiyetle yedirmeyide ihmal etmemişlerdi"
beğenmenize sevindim,
teşekkürler yorumlarınız için daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...
Yaptığınız av güzel, güzel olmasınada irfan abinin moralinin yerine gelmesi beni herşeyden çok sevindirdi. Çok şükür, çok sevindim çoook.
sen bide bana sor oktayım... nasıl sevindik anlatamam... Allahım bundan böylesini daim etsin inşallah... nerelerdesin sen, yap bi av planı da katılalım paşam... geçen gün hatunla dükkanın önünden geçtik, sen yoktun içerde bizde girmeden devam ettik, helal et hakkını...
kardeşim süper bir anlatım süper bir av tebrikler ikinizede bravo

senin yanlışın irfanla iddiaya girmen hemi tekne balıkçılığında

sizleri özledik kendinize iyi bakın sevgiler saygılar
büleeeeeeennntttt abimmmmm, bırak balığı raporu iddiayı yaaa...
minekop var mı geleyimmi, bide karnım acıktı, 5 tane döner yiyesim var... 
bandırmalıya selamımı ilet, bizde sizleri çok özledik..
öyle derinden çaırmayın bizi,
bir gece ansızın gelebilir,
tüm balığınızı tutup,
sizi balıksız bırakır,
adam başı 5 er döner yiyip
ocağınıza incir ağacı dikebiliriz
)))))
sizi çooook seviyoruz...
Güzel ve farklı güncen tebrik ediyorum Togay.
teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah..