Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesinlikle mesafeleri ciddi ciddi kateden bir ürün.esnekligi ve çar çabuk kendini toparlayıp sanki hiçbirşey atmamış gibi davranması onu izleyen gözlerle dalga geçiyormuş gibi davranması ilk izledigimde aşık etmişti kendine.rapalaya,yemliye,çapariye bukadar komplike bir kamış açıkçası ben ilk defa görüyorum.vega daha iyisini yapana kadar piyasanın en iyisi bu benceMükemmel Kamış. Atışı erimi harika. Alana ve satana hayırlı olsun. Fiyat da bu temizlikte kamış için çok iyi.
çok doğru tarif olmuş. Yanından atış yaptığım kişiler önce mesafeye bakıyolar. sonra kamışa sonra banaKesinlikle mesafeleri ciddi ciddi kateden bir ürün.esnekligi ve çar çabuk kendini toparlayıp sanki hiçbirşey atmamış gibi davranması onu izleyen gözlerle dalga geçiyormuş gibi davranması ilk izledigimde aşık etmişti kendine.rapalaya,yemliye,çapariye bukadar komplike bir kamış açıkçası ben ilk defa görüyorum.vega daha iyisini yapana kadar piyasanın en iyisi bu bence![]()
Gerçekten dicek aksi hiçbir husus yok bu kamış hakkında.zira şahit olan bir dostumuzda varmış benim tespitlerimin aynı karelerini farkedençok doğru tarif olmuş. Yanından atış yaptığım kişiler önce mesafeye bakıyolar. sonra kamışa sonra bana. ilk soru kaç gram atıyosun ? cevap 200. 2 soru klasik kaç para bu kamış
![]()