Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Vega potenza supercore 4.25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klips

Yeni Üye
Arkadaş milletten para toplar olduk şu kamışı almak için halime acır oldum ya:)

klips

Yeni Üye
Elimden geleni yapıyorum inşaallah denkleştiririmde alırım kardeşim hakikaten sahip olmak istedigim bir ürün.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
Mükemmel Kamış. Atışı erimi harika. Alana ve satana hayırlı olsun. Fiyat da bu temizlikte kamış için çok iyi.

klips

Yeni Üye
Mükemmel Kamış. Atışı erimi harika. Alana ve satana hayırlı olsun. Fiyat da bu temizlikte kamış için çok iyi.
Kesinlikle mesafeleri ciddi ciddi kateden bir ürün.esnekligi ve çar çabuk kendini toparlayıp sanki hiçbirşey atmamış gibi davranması onu izleyen gözlerle dalga geçiyormuş gibi davranması ilk izledigimde aşık etmişti kendine.rapalaya,yemliye,çapariye bukadar komplike bir kamış açıkçası ben ilk defa görüyorum.vega daha iyisini yapana kadar piyasanın en iyisi bu bence :)

NorthPole

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Öncelikle Hayırlı satışlar... Kamışa Talibim. Özelden mesaj yazdım.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
Kesinlikle mesafeleri ciddi ciddi kateden bir ürün.esnekligi ve çar çabuk kendini toparlayıp sanki hiçbirşey atmamış gibi davranması onu izleyen gözlerle dalga geçiyormuş gibi davranması ilk izledigimde aşık etmişti kendine.rapalaya,yemliye,çapariye bukadar komplike bir kamış açıkçası ben ilk defa görüyorum.vega daha iyisini yapana kadar piyasanın en iyisi bu bence :)
çok doğru tarif olmuş. Yanından atış yaptığım kişiler önce mesafeye bakıyolar. sonra kamışa sonra bana :). ilk soru kaç gram atıyosun ? cevap 200. 2 soru klasik kaç para bu kamış :)

klips

Yeni Üye
çok doğru tarif olmuş. Yanından atış yaptığım kişiler önce mesafeye bakıyolar. sonra kamışa sonra bana :). ilk soru kaç gram atıyosun ? cevap 200. 2 soru klasik kaç para bu kamış :)
Gerçekten dicek aksi hiçbir husus yok bu kamış hakkında.zira şahit olan bir dostumuzda varmış benim tespitlerimin aynı karelerini farkeden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...