Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

vurguncapari hakkında

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sevgili forum sakinleri öncelikle vurgun çaparinin ne çalışanıyım ne de sahipleriyle bir akrabalığım yoktur bunu baştan söyleyeyim.
Şimdi dönelim konumuza, adamlar internette satış işinde aşmışlar. Bir hafta sonuydu siteye üye oldum pazartesi aradılar "merhaba Vurgun çapariden arıyorum, aramıza hoşgeldiniz, nasıl yardım edebiliriz, bir isteğiniz bir öneriniz var mıdır?" ne oluyor arkadaş!!!
Şok üstüne şok. Nerede görülmüş böyle bir uygulama ve şunun garantisi var dediler. siteye girdiğiniz gün orada ne varsa stoktadır. İŞTE ARANAN KAN BULUNDU. Hepimizin yegane problemine çözüm.
Neyse daha fazla uzatmayım bende önerimi söyledim ürün seçeneklerini oldukça zenginleştirin onlarda zaten bu çaba içerisindelermiş. Hemen bir sipariş geçtim ve ürün ertesi gün elimde. VALLAHİ HELAL OLSUN.
İşin özü bu kadar kelam ettim ki bu konuda muzdarip olan çok arkadaşlar vardı. Bir nebze faydam olur inşallah. Herkese keyifli forumlar.

strategist

Üye
Adı
Engin Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de %100 katiliyorum, simdiye kadar 4 siparis verdim, son siparisimde 120m misinadan 4 adet siparis vermistim, toplam tek parca 480m gelecegini dusunerek, beni aninda arayip bilgilendirdiler 120m likler tek paket halindeymis. Bir cok yerin umrunda olmazdi.

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
düşünmeden alışveriş yapıyorum oradan artık içim rahat.

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
VURGUN ÇAPARİ

Onlar Akçaabat & Trabzon, ben Bursa.:)

Çapari ?

Stilim gereği hiç ihtiyaç duymadığım ve dolayısıyla da, bu güne kadar ne yazık ki tek siparişimin bile olmadığı yer.:(

Eh, bu hobinin içinde olunca da, iyi nam yada kötü nam salan kişi, şirket, kuruluş v.s. tanımamak, duymamak olmaz elbet.:cool: :rolleyes:

Eeeee, kimdir Vurgun Çapari ?

Bu işe gönül vermiş, Anadolu insanının gönül zenginliğini, samimiyetini, dürüstlüğünü ve sıcaklığını taşıyan, yansıtan ve bulunduğu bölgede 10 ' larca insana ekmek kapısı açan, bu ve benzeri sitelere destek veren, Baba ( Mahmut Usta) & Oğul ( Aytaç KANDAZ ) işbirliğiyle yürütülmeye çalışılan, kendi halinde bir şirkettir. ( Tabii, Anadolu insanı kimliğiyle '' Baba ne derse O. '' ):D

Bulundukları yer değil, o bölgenin tamamında sayılan, sevilen ve bir o kadar da güvenilen esnaftırlar; sözlerinin eri insanlardır. :harika: Sosyal çevreleri de, bir o kadar zengin ve elittir.

Bu vesile, kendileri ile geçen bir diyaloğumu yazmadan edemeyeceğim.

Geçtiğimiz yıldı. Kız çocuğum Fethiye & Muğla' da okurken, Trabzonda 1 haftalığına yapılan sağlık kongresine gitmeleri gerekti. Normal organizasyonda KYK yurdunda kalmaları gerekti. Organizasyonları bu şekilde yapılmıştı. Son dakika demeyeyim de, son saniye sürpriziyle yurtta yer olmadığı beyanıyla, Trabzon'da açıkta kalıverdiler. Son saniye sürprizini duyunca '' hemen pratik çözümler arama yoluna giderken, bir anda VURGUN ÇAPARİ aklıma geliverdi. Aradım Mahmut ustayı ve konuyu izah ettim. Ne dese inanırsınız ?

'' Ne demek Tevfik kardeşim, evim emirlerindedir. Her gün de, Trabzon'a üniversite kongresine götürür getiririm''

Tabii kongreleri şehir merkezi olunca ve de fazlaca yük olmamak istediğimden, KYK yurdunun sağlıklı olacağını beyan ettim. Bu kounda neler yapabileceğini sordum. Kendileri benden sadece 5 dakika müsade isteyerek telefonu kapattı.

5 dakika bile sürmeden bana döndüğünde. ilgili yurtta yerin ayırtıldığını, orada kiminle görüşüleceğini, en küçük sıkıntıda da kendisine bilgi verilmesini özellikle belirtti.

Eh, çocuklar da gezi amaçlı Akçaabat'a gittiklerinde, telefonla Mahmut amcalarını aradılar ve benden önce tanıştılar, görüştüler.:) Kısmet, bakarsınız bir gün biz de tanışırız.:)

Bu vesile, kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.:harika:

Allah, iş rastlığı versin der, hayırlı işlerinin olmasını dilerim.

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Beni de ilgileri ile şaşırtan ve sorun yaşamadan siparişimi tamamlayan ender sitelerden. Umarım müşterileri arttıkça bu sistemi devam ettirirler. Bence de desteklenmesi gereken bir site.

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
yanlış hatırlamıyorsam bundan yaklaşık 3,5 yıl önce kendilerinden çapari sipariş etmek istemiştim (o dönemde sadece çapari satışı yapıyorlardı). Bilgi almak için önce aramak istedim. Mahmut abi ile telefonda neredeyse yarım saat sohbet ettik.Siparişin küçüğü büyüğü demeden herkese son derece içten davranan ve bence en önemlisi dürüst insanlar. İnşallah aynı hassasiyet ile büyümeye devam ederler.