@SKARPİ66 Özcan bey,öncelikle yeni kamışınız hayırlı olsun. gerçekten şık ve güzel bir kamış.
dikkat ettiğim sizin kamıştada uçtaki hariç toplamda 7 adet yüzük var. ben lineaeffe fury parçalı kamışı aldığımda kamışta uçtaki hariç toplamda 8 adet yüzük olmasının dezavantaj olduğu atış ve erimi düşürdüğü yazılmıştı ( yorumlarda )
salina 3 parça kamıştada aynı şekilde 7 adet yüzük var. hatta okuma trio rex 3 parçadada. veya kodos ım7 kamıştada. 4,20 - 200 - 250 gram parçalı kamışların esneme ve tekrar kendini toplayabilmesi için gerekli olan halka sayısı üç aşşağı beş yukarı sanırım 7 - 8.
siz nasıl değerlendiriyorsunuz elinizdeki kamışı. erim konusunda sizce fark yaratacakmı. yarattımı.
Cumartesi günü cidden hava soğuktu eller buz kesiyordu , biraz şamata gırgır ile geçti.
Atış erimi konusunda esnekliğini hesaplamadan diğer kamışlar gibi atış yaptığımdan düzgün atış yapamadım birde balık yakında bindiği için açıkçası kasmadan atış yaptım.
Birde ilk gün denemeleri ister istemez elimizde kalırmı korkusu ile fazla abanmadım 🙂
Yarın tekrar niyetliyim boğaza inşallah.
Yarın biraz daha kasmayı düşünüyorum
Arkadaşlarım da denemişlerdi mesafe güzel di onların söylemelerine istinaden.
Ama dediğim gibi yarın biraz daha dikkatli ve özenli atışlarla esnekliği gözönüne alarak atış yapacağım.
Sizi yarınki deneyimlerime göre bilgilendirmek isterim.
Bu arada Tubertini yi kullanıyorum 😉
Bir sıkıntı yaşatmadı rahat rahat av yaptım bilginiz dahilinde bulunsun 😉
Makine ile kamış ta uyumlu oldu rahatsızlık vermedi hiç