Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaban Tv duyarsızlığı

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
bu arada site üyemiz Burcu hanımın bir yardımı olamazmı bu konuda hani en azından kanal tepki alıyor diye duyuramazmı Burcu hanım.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bugun yabanın sitesini gezdim birkaç haberi okudum kahredici yanlışlar insanlara yutturuluyor haber diye.birkaçına yorum yazdım.ve sanırım banlandım siteye üye girişi yapamıyorum.Yasakçı zihniyet yine tahammül edemedi eleştiriye.
Tarlaları su basmış sazan tarladaki arklara girmiş ETÇİLER ise ellerinde pinter denen tuzaklarla poz vermişler yabanda bunu yereceğine haber diye vermiş enteresan.

bakınız haberlerden biride bu

http://www.yabantv.com/haber/5890-balikcilar-bile-inanamadi.aspx

bu konuya yazdığım yorum ile banlandım tahmin ettiğiniz gibi saldırı içerikli bir mesaj değildi piranhanın yaşam ortamının güney amerika ve amazon nehri olduğunu yazdım sadece

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Bunu yaban tv'ye değil de, Çevre ve Orman Bakanlığına bağlı Merkez Av Komisyonu veya Av ve Yaban Hayatı Dairesi Başkanlığı gibi yetkili bir birime bildirmeniz daha faydalı olabilir.

NECO

Yeni Üye
Adı
NECMETTİN GÜROĞLU
"KENDİ YAYINIMIZI KENDİMİZ YAPALIM"
Gerçek amatör olta balıkçılığını ülkemize tanıtalım.
YABAN'dan umudumu kestiğim için böyle bi arayış içersindeyim.

Balık Sevdam paylaşım sitesi ve diğer forumlardaki gönül dostları ile bütünleşip kendi çapımızdaki avlarımızı yayın hayatına geçirmenin yollarını aryalım derim.
Mesela naçizane fikrim bir çok pazarlama yönünde yayın yapan TV. kanalını biliyoruz. Bunlardan birisiyle anlaşarak haftanın belirli gün ve saatlerini amatör olta balıkçılığına yönelik yayın hakkı konusunda fikirlerimizi ortaya atalım. Tabii böyle bir imkan olurmu bilemem ama aklımdan böyle geçti.
Kısaca böyle bir TV. yayınının hepimizin hasretini çektiği bir durum olduğunu anlıyoruz.

istavrit

Üye
Adı
Boğaç Öz
Bir tarafta amatör ruhla aynı zamanda spor olarak gördüğü bu güzel hobiyi yapmaya çabalayan insanlar bir tarafta bu kitleyi maddi çıkarları uğruna her türlü aracı ( TV ,forum ,dergi v.s) kullanarak sömüren insancıklar ...Dünyanın her yerinde böyledir bu iş ...Bu işin duayeni İtalyanlardır mesela ...Herkes uyanık olsun sömürtmesin kendini ...Artık av sektörü ülkemizde çok büyüdü ,pasta genişledi,oyuncaklar çeşitlendi ,pahalındı ...Tabii sektör gel-gelcilerini yarattı ...Anladınız siz onu
Herkese Rasgele

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
msn adreslerimizde yazalım facebookta paylaşalım bir kişi yüz kişi dağılıp çoğalalım
herkesle paylaşalım

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
yaban tv yi sadece gösteriş olarak kabul ediyorum
sizden gelenler programinda limit alti sazanlari yayimladilar
trollerle röpörtaj yapip rast gele dediler
iç sularda kesinlikle atilmasi yasak olan ağ videolari görüntülendi

bunlarin bildiklerini zaten benim yeğende biliyoo tiriviri ve patlayici...
soralim bakalim su ürünleri kanununu okumuşlarmi

teyiple avlanmanin yasak olduğunu biliyorlar ama kuş sesi satiyorlar
hiç şaşirmadim doğrusu

Adı
Ibrahim
Kusturdu vallaha. Reklam reklam reklam
Arada Necmi Abide çıkmasa izlenmez.
Ozan dogru söylüyorsun ;)

Necmi abinin programlari gercekten güzel hem bilincli ve ögretici buluyorum,Ama dün aksam Hamdi kardesimizi de seyret dim ;) Burcunun oltasi mi neydi ,Burcu 3-5 cekerken Hamdi Kardesimiz tek tek celiyor du :D

ahmetkerem

Yeni Üye
Adı
Ahmet SAVCI
Arkadaşlarr aadddaam YABAN TİVİYİ kurmuşşş bırakın yelekten ttiriii otttan PARA KAZANSINN ğğle değilmi yaşammm sanan nee dogaldann bakk yaşamına.. KİMİN UMRUNDAAA DOĞAL YAŞAMM... kazak yelek hatt ORANGE MONTT daha önemliii.. Bu akşam gördümm SANIRIM ORMAN GN MDD idi yanan ormanlarıı ve doğal hayatı konu edilen bir tekne gezisi olmuşşş.. Birde sanatçı dedikleriii bir çıırtkanı koymuşlar ekrana sanki bir haltmış gibii.. Adam (ÜNLÜ SANATÇI) ulan bir bak DÜNYAYA NELER DÖNÜYORR ooonlarr.. Arkadaşlar YABAN TV nin ilk zamanlarını biliyoruzz yok kapanacak yok çekmezz.. Amam adamlar işi biliyorrr.. saat yelek av torbası... Yok arkadaşlar basitliğe gerek yokk.. Adam olacağız önceee.. İyi geceler.:)