tunaycanalp
Aktif Üye
- Adı
- Tunay Canalp
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Allah seni ne etmesinÇorumlulara şaka yapıp takılıp yıllar sonra Çorumlu olmak..![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allah seni ne etmesinÇorumlulara şaka yapıp takılıp yıllar sonra Çorumlu olmak..![]()
Eyvallah kardeşim, hep beraber inşallahTunay sende güzel bir dostsun
Seninde işin gücün rast gitsin dostum.
Ne gibi tutumlar anlayamadım açıkçası. Malımı sattım gerisi beni ilgilendirmez tutumu mu?Bu konuda distribütör çok önemli Taha hocam, malesef 3 ü de tutumları ile sınıfta kalıyor..
Satarken de, tedarik ederken de çok ciddi fiyatlar istenmesi, pazarlık bile yapmamaları, geri dönüş yapacam deyip yapmamaları. Kura geldi 5-5, indirime geldi mi 1-1 yapmaları. Onlardan almadıysan zaten bir de sana ceza olsun der gibi umursamıyor olmaları gibi devam edebilirim.Ne gibi tutumlar anlayamadım açıkçası. Malımı sattım gerisi beni ilgilendirmez tutumu mu?
Ben 85tz yi Borafish ten aldım ve yaklaşımlarından oldukça memnun kaldım, stokta yokken sipariş vermiştim, japonyadaki hava muhaleefetleri sebebiyle geciken kargo süresi yüzünden kendi hatası olmamasına rağmen bana iyi bir iskonto yapmıştı, daha sonra belli aralıklarla verdiğim isomeler olsun diğer siparişlerim olsun kargoya verirken dahi beni whatsaptan bilgilendirip kargonun bana ulaşıp ulaşmadığını bile daha sonra sordu. Bayisi olduğu markalara ait kamışlar ve ürünler ile ilgili zaman içerisinde sorduğum tüm sorulara içtenlikle ve detaylı bir şekilde yanıtlar verdi, ben Borafish firması ile şuana kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadım.Satarken de, tedarik ederken de çok ciddi fiyatlar istenmesi, pazarlık bile yapmamaları, geri dönüş yapacam deyip yapmamaları. Kura geldi 5-5, indirime geldi mi 1-1 yapmaları. Onlardan almadıysan zaten bir de sana ceza olsun der gibi umursamıyor olmaları gibi devam edebilirim.