Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yamaga Blanks Bluecurrent 85/tz Nano All-range Lrf/light Spin Kamış

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu konuda distribütör çok önemli Taha hocam, malesef 3 ü de tutumları ile sınıfta kalıyor..
Ne gibi tutumlar anlayamadım açıkçası. Malımı sattım gerisi beni ilgilendirmez tutumu mu?

tunaycanalp

Aktif Üye
Adı
Tunay Canalp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ne gibi tutumlar anlayamadım açıkçası. Malımı sattım gerisi beni ilgilendirmez tutumu mu?
Satarken de, tedarik ederken de çok ciddi fiyatlar istenmesi, pazarlık bile yapmamaları, geri dönüş yapacam deyip yapmamaları. Kura geldi 5-5, indirime geldi mi 1-1 yapmaları. Onlardan almadıysan zaten bir de sana ceza olsun der gibi umursamıyor olmaları gibi devam edebilirim.

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Satarken de, tedarik ederken de çok ciddi fiyatlar istenmesi, pazarlık bile yapmamaları, geri dönüş yapacam deyip yapmamaları. Kura geldi 5-5, indirime geldi mi 1-1 yapmaları. Onlardan almadıysan zaten bir de sana ceza olsun der gibi umursamıyor olmaları gibi devam edebilirim.
Ben 85tz yi Borafish ten aldım ve yaklaşımlarından oldukça memnun kaldım, stokta yokken sipariş vermiştim, japonyadaki hava muhaleefetleri sebebiyle geciken kargo süresi yüzünden kendi hatası olmamasına rağmen bana iyi bir iskonto yapmıştı, daha sonra belli aralıklarla verdiğim isomeler olsun diğer siparişlerim olsun kargoya verirken dahi beni whatsaptan bilgilendirip kargonun bana ulaşıp ulaşmadığını bile daha sonra sordu. Bayisi olduğu markalara ait kamışlar ve ürünler ile ilgili zaman içerisinde sorduğum tüm sorulara içtenlikle ve detaylı bir şekilde yanıtlar verdi, ben Borafish firması ile şuana kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadım.