Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
yok almak istediğim bir kamış ama alternatifleri olduğundan şu an erteledim diyebilirim.Melih abi naptın aldın mı![]()
Saydıklarınız arasından bana göre sıralama Apia > GraphiteLeader > Yamaga Blanks..Benimde gözüm şu sıralar bu markada. Early plus 86m bakıyorum levrek ve lüfer için. Henüz kararda vermiş değilim. Arada aklım apia ve GraphiteLeader kamışlara gidiyor. Öyle gidip geliyorum. Çok kararsız kaldım bu sıralar.
Bu konuda distribütör çok önemli Taha hocam, malesef 3 ü de tutumları ile sınıfta kalıyor..Saydıklarınız arasından bana göre sıralama Apia > GraphiteLeader > Yamaga Blanks..
El emeği kalite bakımından dedim ben.. yoksa iş distribütörlere kaldıysa vay halimize..Bu konuda distribütör çok önemli Taha hocam, malesef 3 ü de tutumları ile sınıfta kalıyor..
Her şey yalan tek gerçek ÇorumEl emeği kalite bakımından dedim ben.. yoksa iş distribütörlere kaldıysa vay halimize..
Çorumluyuz heri..Her şey yalan tek gerçek Çorum![]()
Kıssadan hisse ne pekiÇorumluyuz heri..![]()
adama sormuşlar nerelisin diye daha evlenmedim demiş..
![]()
Çorumlulara şaka yapıp takılıp yıllar sonra Çorumlu olmak..Kıssadan hisse ne peki![]()