Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazın sahteyle Levrek avı.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Millet harbiden kafayı yemiş, fare ile levrek avı hay allahım yaw. Aslında o lavukları aynı düzenek ile olta bağlayıp köpek balığına atacaksın ama neyse... Fare mare can taşıyor yaw hayvan.
Bu fare konusu arada bir zıplar ve havalarda uçuşur genellikle.
Sonra da efsane olarak kalmaya devam eder.
Ben levreksiz kalacağımı, ondan başka yöntemle tutamayacağımı bilsem bile yapmam, yapamam bu işi.
Yapan kendi bilir ama lütfen marifet olarak paylaşmasın buralarda.

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Benzer şekilde kedi köpek yavruları ile açık denizde büyük balık avları yapıldığına dair videolar forumlarda paylaşıldı. Tek kelime ile fantastik vahşet.:mad:

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Sevgili Şeref abi yanlış anlamışsın sanırım :eek: Biz marifet gibi falan deyip paylaşmadık abi aman yanlışlık olmasın :eek: hatta vahşetin boyutunu da anlatmaya çalıştım gördüğüm kadarı ile :mad: Onların yaptıkları işleme değindik kısaca o kadar ;)
Neyse cüneyt hocamın dediği gibi yaz döneminde mi olur yoksa başka bir dönemde mi bu uçmakdere veya benzeri bir fazla eldeğmemiş bir nokta ya da tavsiye edilen bir başka bölgeye organizasyon olayı çok sardı beni bir anda :) soğuk kış günlerinin de balıksızlık ve yaza özlemin gazı ile birlikte :D:D:D :harika:
Cüneyt hocam bu işe bi el atsan ve en azından hangi ay olabilir die bir konu bile açsan bak gör kaç kişi üstüne üşüşecek mesajlarının :D:D
Neyse ben şimdiden can atar durumdayım öyle biraz istanbuldan uzakta küçük bir-iki günlük organizasyona

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Sevgili Şeref abi yanlış anlamışsın sanırım :eek: Biz marifet gibi falan deyip paylaşmadık abi aman yanlışlık olmasın :eek: hatta vahşetin boyutunu da anlatmaya çalıştım gördüğüm kadarı ile :mad: Onların yaptıkları işleme değindik kısaca o kadar ;)
Neyse cüneyt hocamın dediği gibi yaz döneminde mi olur yoksa başka bir dönemde mi bu uçmakdere veya benzeri bir fazla eldeğmemiş bir nokta ya da tavsiye edilen bir başka bölgeye organizasyon olayı çok sardı beni bir anda :) soğuk kış günlerinin de balıksızlık ve yaza özlemin gazı ile birlikte :D:D:D :harika:
Cüneyt hocam bu işe bi el atsan ve en azından hangi ay olabilir die bir konu bile açsan bak gör kaç kişi üstüne üşüşecek mesajlarının :D:D
Neyse ben şimdiden can atar durumdayım öyle biraz istanbuldan uzakta küçük bir-iki günlük organizasyona
Sevgili Önder, İstanbula yakın yerlerde Organizasyon düşüncesi bana oldukça sıcak. Ancak Forumda bu konularda üstatlar ve sorumlular mevcut, biz sadece fitili ateşliyelim. ;) Ben seve seve katılırım.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Sahte fare bile mevcut piyasada... :D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
en iyi yem canlı yem
en iyi usta sahteyle kandıran usta
nokta . :) bu canlılarla hayallerimi süsleyen, her ulaştığımda bir sonrakinin hayalini üreten paşamı aynı paragraf içinde görmek istemiyorum gerçekten

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ

Balıkların içinden çıkartılmış fare fotoğraflarını falan koymuyorum, onlar biraz iğrenç görüntüler.
Yalnızca şehir efsanesi şeklindeki benzetmelerin gerçeği yansıtmadığı ve birçok usta balıkçının bu şekilde balık avladığı gerçeğini belirtmek isterim.

Gelibolu civarında tanesi 5 tl ye minik farelerin satıldığını gören arkadaşlarımız var. Ve gidip o malzemeciden siparişle 50-100 lira verip bu hayvancağızları alıp iğnenin ucuna takan cani çok, kimseye bişi diyemeyiz adam o şekilde avlanmayı ve büyük levrek tutabilme ihtimalinin arttığını düşünüyo ve gittiği avlarda bir tane büyük levrek tutmuşsa bunu da canlı fareye bağlıyo? ne diyebilir ne cevap verebiliriz. Buyrun o zaman sizlerde sahteleri ile büyük levrek için uğraş verin :D

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Özellikle yurtdışında da satışı mevcut türk icadı işte falan yorumlar yapmayın haberiniz olsun, özellikle japonya da sahte fare ile levrek avının oldukça yaygın olduğu söyleniyor.
Bu japonların kullandığı sahtelerden...
Aşağıdaki ise ingilizlerin ve daha çok limanlarda avlananların bazen göllerdeki derin sulardakileri avlamak için kullandıkları buyrun işte gagalı sahte fare :)