bora seferoğlu
Yeni Üye
arkadaşlar herkezin sorunu yemin küçük balıklar tarafından tırtıklanıp asıl balığa kalmamasıdır.ben iskenderun körfezinde avlanıyorum daha çok tavuk göğüsü karides kullanıyorum. ve bunun çözümünü ürettim önceliklle:
1-gazte kağıdını seriyoruz
2-kağıdın üzerini iyice tuzluyoruz
3-yemleri üzerine koyuyoruz
4-ve yemlerin üzerlerini de tuzluyoruz(arada bir yemleri çevirip diğer yanlarını tuzlayabilirsiniz)
5-güneşe koyuyoruz(güneş olmasa da olur ama yine de olursa iyi olur
)
BU ŞEKİLDE YEMLER SUYUNU GAZETEYE BIRAKIP TUZ İLE SUYUNU ÇEKİP SERTLEŞİYORLAR AMA DAHA BİTMEDİ
6-20-25dk sonra gazeteyi değiştirip tuzluyoruz
7-yemlerin heryerini tekrar azar azar tuzluyoruz(çok tuz olmasın siz ayarlayın)
YEMLER SUYUNU BIRAKTI VE HAZIR AMA UNUTMAYIN EYER SERT İSE 2 DEFA TUZLAMAYA GEREK YOK BUNU UNUTMAYIN BU AYARI SİZ VERİN NE ÇOK SULU OLSUN NE DE ÇOK TUZLU OLSUN AMA EYER 2 SEFERDE BİLE HALA ISLAKSA İSTEYE GÖRE TUZLIYABİLİRSİNİZ
1-gazte kağıdını seriyoruz
2-kağıdın üzerini iyice tuzluyoruz
3-yemleri üzerine koyuyoruz
4-ve yemlerin üzerlerini de tuzluyoruz(arada bir yemleri çevirip diğer yanlarını tuzlayabilirsiniz)
5-güneşe koyuyoruz(güneş olmasa da olur ama yine de olursa iyi olur
BU ŞEKİLDE YEMLER SUYUNU GAZETEYE BIRAKIP TUZ İLE SUYUNU ÇEKİP SERTLEŞİYORLAR AMA DAHA BİTMEDİ
6-20-25dk sonra gazeteyi değiştirip tuzluyoruz
7-yemlerin heryerini tekrar azar azar tuzluyoruz(çok tuz olmasın siz ayarlayın)
YEMLER SUYUNU BIRAKTI VE HAZIR AMA UNUTMAYIN EYER SERT İSE 2 DEFA TUZLAMAYA GEREK YOK BUNU UNUTMAYIN BU AYARI SİZ VERİN NE ÇOK SULU OLSUN NE DE ÇOK TUZLU OLSUN AMA EYER 2 SEFERDE BİLE HALA ISLAKSA İSTEYE GÖRE TUZLIYABİLİRSİNİZ