Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi?

turna

Aktif Üye
Adı
F.Mehmet KORAY
Sizlere geçmiş olsun, benim de başımdan böyle bir dolandırıcılık olayı geçti, adamlar çok pişkin ertesi gün kendileri aradılar, ben de ana avrat tüm sülalerine girdim, hiç sesleri çıkmadı, sonunda sizler dolandırıcısınız dedim bu lafım çok ağarlarına gitmiş olacak ki hayır biz dolandırıcı değiz diye itiraz etti. Bunlar böyle insanlar.

around deep

Aktif Üye
Adı
Mert GEZENOGLU
Dolandiricilik olaylari iyice azitti zaten. Forumdan bilgi almak referans bulmak son derece mantikli. Dikkatli olmak lazim.
@neroxx
Oncelikle foruma hosgeldiniz,
mebla cogumuz icin uzuntu yaratacak bir rakam. Keske foruma daha once danisip buradaki birbirini taniyan yardimsever kisilerden alisveris yapsaydiniz.
Basiniza gelen bu talihsiz olay icin gecmis olsun, umarim kisa surede cezasini bulur.

Lodosum

Aktif Üye
Adı
hakanözcan
sahibinden comda tekne boyunuda uzun yazıyorlar.10cm -50 cm arası bir uzunluğu fazladan ekliyorlar.gerçek boyu zaten belli , üreticinin sitesine girince boyu yazıyor orada.. bunu hatırlatınca pardon yanlış yazmışım diyor.sanki alacağım teknenin boyunu öğrenmeyeceğiz, yada ölçmeyeceğiz.

bir insan teknesinin boyunu bilerek fazla yazıyorsa onun samimiyetine ne kadar güvenebilirsin..

muratdz

Yeni Üye
Adı
murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yine dolandırdı benı ve başkalarını

cenkcem23

Yeni Üye
Adı
Cem ÇETİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba bu dolandırıcılık sistemi devam ediyor. Uzun zamandır 2. el motor arayışım var. Tüm sitelere girip çıkıyorum. Özellikle 1 kişi istanbul anadolu yakasından sürekli telefon ve isim değiştirerek 2013 4 zamanlı mercury 9.9 uzun şaft motoru 2200-2500-3000 gibi fiyatlara satmak istiyor. Arıyorsunuz adam soğuk kanlı abi paraya sıkıştım, tek denize çıkılmıyor, hiç kullanmadım gibi her seferinde satma nedenini değiştiriyor ve sadede geliyor. Kapora verirsen sana ayırayım pardon neyi ayırıyorsun bende istanbuldayım he dersen hemen gelip alayım diyorum ama bir bahane ile konu kapanıyor 1-2 saat sonra da ilan siliniyor profil o gün açılmış oluyor. Aradan 1-2 hafta geçiyor yine aynı fotoğraflar ilana çıkıyor en son adamı aradım ya kardeşim sen dolandırıcı mısın bu fotoğraf gerçek mi motor senin mi filan adam iyice kıllandı :)

Velhasıl, arkadaşlar dikkat olalım adamlar dolandırmaya devam ediyorlar!

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
mrb arkadaşlar 1 ay kadar önce sahibinden com da bir deniz motoru gördüm 15 hp mercury (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-icten-ve-distan-takma-motorlar-15-hp-uzun-saft-mercury-force-103157412/silinmis-ilan/)telefonda anlaştık 1500 tl istiyordu çok acil kredi kartı borcum var onun için satıyorum dedi 1300 tl ye anlaştık faturası var dedi bende faturayı noterden benim adıma satış yap dedim tamam dedi bir süre sonra aradım noterdeyim evrakları verdim dedi bana parayı havele yap noterden çıkınca kargo yapayım dedi benimde bir anlık boş bulundun gaflet ile hesap no verdi bende 1300 tl havele ettim sonra aradım az bi işim kaldı dedi yarımsaat geçti aradım telefon kapalı yani gitti bizim 1300 tl bende havele ettiğim hesap no dökümanları ile savcığığa suç duyurusunda bulundum banka ile görüştüm savcılık kararı olunca hesaplarına bloke koyarız dediler belki bu durumu güleceksiniz ama insan bazen eli ayağı bağlanıyor sakın siz böyle bişeye kanmayın görün gösterin öyle bi şey alın:mad: Dolandırıcını ismi Hakan Coşkuner Muammer Civelekoğlu
hakancoskuner@hotmail.com

öncelikle size iyi olmuş açgözlülüğünüzün bedelini bir güzel ödemişsiniz.15 hp merküry alıyorsunuz tek güvenceniz teldeki adam.bu adam siz olmadan veya sizin ona vekaletiniz olmadan nasıl sizin adınıza devir yapabiliyor burdan dahi insan uyanır.ama 15 hp 1300 tl alacaksınız ya şehvetten başınız dönmüş parayı yollamışsınız.sizin gibiler sayesinde bu adamlar daha çook çalışmadan kazanmanın yollarını ararlar.piyasa değerinde veya çok az altında alırken motoru görmeye giderken servise gösterirken veya adamın gözünün içine bakıp bir numarası varmı diye anlamaya çalışırken bizler enayimiyiz yani ? eh ne diyelim dost acı söyler demişler yinede geçmiş olsun forumdaşım

mustafa6161

Yeni Üye
Adı
mustafa demirci
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçmiş olsun,Verdiğiniz link'de bir ilan çıkmıyor.
merhaba arkadaşlar bu şerefsizin çocuğu benim hesap numaramı kullanıp dolandırıcılık yapmış gölcükten gökhan zafer kızıltaş diye bir vatandaşı dolandırmış. halen mahkemesiyle uğraşıyorum.
bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum.nasıl oldu bitti anlamadım.
herhalde bankamatik kartımı kopyalamış.
başka açıklaması yok.
GÖKHAN ZAFER KIZILTAŞ Bu yazımı görüyorsan lütfen bana ulaş.
bu şerefsiz yüzünden işimden ve geleceğimden olacağım.
tel nom: 0507 821 09 99
son mahkemeye katılamadım hakkım da mahkumiyet kararı verilmiş.