Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Daiwa Bg 5000

actopal

Üye
Adı
Ahmet Can
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hocam aklınızda olsun hem ust model hemde jdm serısı 4000 sıfır makına almayı dusunursenız bu lınkden urunu ınceleye bılırsınız.

Satılık - Japon iç pazarı üretilen daiwa 2016 model bg 4000 spin makine
Teşekkürler değerlendirmeye alıcam ama biraz hantallığı düşündürüyor beni 3000 içinde, alternatif tavsiyeler olur mu diye sormak istedim daha tecrübeli arkadaşlar fikir verir elbet...ufak bir fiyat farki ile daiwa freams3000 var mesela

B

BS Okuru

Misafir
Teşekkürler değerlendirmeye alıcam ama biraz hantallığı düşündürüyor beni 3000 içinde, alternatif tavsiyeler olur mu diye sormak istedim daha tecrübeli arkadaşlar fikir verir elbet...ufak bir fiyat farki ile daiwa freams3000 var mesela
emınımkı tecrubelı arkadaslar cevap yazarlar ben karsının taksısı oldugumdan dolayı spınle pek yıldızımız barısık olmadı :)

actopal

Üye
Adı
Ahmet Can
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bende yeni başlıyorum yeni takım yapmaya çalışıyorum , biraz detayli araştırmayı seviyorum doğru kararı vermek için ama daha başlangıçta bu kadar takıldıysam vazgeçme zamanı mı diye düşünmüyor değilim...

B

BS Okuru

Misafir
bende yeni başlıyorum yeni takım yapmaya çalışıyorum , biraz detayli araştırmayı seviyorum doğru kararı vermek için ama daha başlangıçta bu kadar takıldıysam vazgeçme zamanı mı diye düşünmüyor değilim...
spın avı hosunuza gıdıyorsa vazgecmeyın bence baslarda belkı hatalar yapabılırız bunun ıcınde uzulmeyın cunkı her bırımız makına konusunda hatalar yapa bılıyor yada elımıze makına oturmuyor olabılır kullanarak denıyerek elınıze uygun hosunuza gıden makınayı emınımkı kısa surede bulursunuz. sımdıden bol trfolenı avlar gecırmenız dılegıyle her daım rast gelsın.

Engin Daiwa

Aktif Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sezon baslamadan Daiwa BG 5000 siparisi verdim palamut avi icin. Birkac gune gelir, detayli bir inceleme yapip bilgi paylasacagim.