Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Daiwa Bg 5000

Mektupla

Daimi Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rx7

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Shimano SUPER Aero Kisu Special MG linkindeki makina uygun mudur acaba ?

Gear : 3.2:1
Weight : 390g
Max Drag : 20kg
Retrieve : 76cm
çinekop için uyar ama ilişkenli bir merada kullanmak sıkıntı çok takım verirsiniz ,palamuta devri düşük kalır balık gelir gelmesinede hep yokmuş gibi sardığından ve çevrenizdeki insanlar deli gibi sardığı için sizde aynısını yapmak isterseniz kolunuzu hep boşa sallıyacağınız için yorucu olur ayriyetten palamutta makinayı pert etme ihtimalide var, boğazda her türlü yemli kurşun arkası vs. için sw makinalar öneririm özellikle twin power sw8000pg eski yada yeni olanını taysiye ederim

Mektupla

Daimi Üye
çinekop için uyar ama ilişkenli bir merada kullanmak sıkıntı çok takım verirsiniz ,palamuta devri düşük kalır balık gelir gelmesinede hep yokmuş gibi sardığından ve çevrenizdeki insanlar deli gibi sardığı için sizde aynısını yapmak isterseniz kolunuzu hep boşa sallıyacağınız için yorucu olur ayriyetten palamutta makinayı pert etme ihtimalide var, boğazda her türlü yemli kurşun arkası vs. için sw makinalar öneririm özellikle twin power sw8000pg eski yada yeni olanını taysiye ederim
Teşekkür ediyorum...

cem1

Aktif Üye
Adı
Cem Oran
bende öyle düşünüyorum bakalım deneyip görücez T topuz nasıl kullanımı rahat mı gelince değiştirmeyi düşünüyorum ama işte gerek var mı diyede düşünmüyor değilim
T topuz idare eder ama topuzun yerini tutmaz tabii. Bende değiştirmeyi düşünmüştüm. Pa spin power a taktırdım ama Çağatay ( hedef balik ) t topuzun Perçinli olduğunu söyleyince vazgeçtim. Geçen gün Hamdi yi arayip sordum 1-2 gün kalması lazım deyince gene vazgeçtim. Aslında degistirmek çok daha iyi olur.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
ayriyetten bu siteden bişey almayın sakın paranız çöpe gider
T topuz idare eder ama topuzun yerini tutmaz tabii. Bende değiştirmeyi düşünmüştüm. Pa spin power a taktırdım ama Çağatay ( hedef balik ) t topuzun Perçinli olduğunu söyleyince vazgeçtim. Geçen gün Hamdi yi arayip sordum 1-2 gün kalması lazım deyince gene vazgeçtim. Aslında degistirmek çok daha iyi olur.
Bg için AliExpress de topuz mevcut tabi ufak bir işlemden geçmesi lazım sipariş verecem en yakın zamanda malûm gelmesi 1 ayı buluyor

Engin Daiwa

Aktif Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
jig ise sıkıntı yokda kurşun arkası sıkıntı bende yeni sipariş verdim bg 4500 4.9.1 devirli olanından hem kurşun arkası hemde jig de yaparım lrf nasıl moda olduysa bu senede sanırım kurşun arkası yerine palamuta jig çalışılacak gibi :)
ben de umitliyim bu sezondan :) su an deli gibi kamis arastiriyorum bg 5000 icin icin. Malum agir bir makine ve ona uygun bir shorejig kamisi lazim. Oneriniz varsa super olur

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
ben de umitliyim bu sezondan :) su an deli gibi kamis arastiriyorum bg 5000 icin icin. Malum agir bir makine ve ona uygun bir shorejig kamisi lazim. Oneriniz varsa super olur
ben çok anlamam ama savage gear markasına bakabilirsiniz fazla pahalıya kaçmayın bence

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif