Yeni Daiwa Lt Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende fuego var yenı aldim cin üzerinden benzer ses onda da mevcut az olsa da .. bır sure kullanayım bakalım olmadı tekrar bır yaglamaya gecıcem

@umitdulger arkadaştan Eylül 2018'te legalist LT 4000 almıştım. Aldığımdan beri nerdeyse hergün ava çıktım herhangi bir ses problemi olmadı.
Her avdan sonra özenle temizliğini yaptım ve haftada bir mutlaka misina rulmanını ve tellerinin arasını yağladım. 15 günde bir ise ana şaftın temizliğini yaparak shimano'nun DG13 gresini sürdüm.

Makinayı teknik servise bıraktım. Oldukça yoğunlarmış. Ön incelemeyi muteakip dönüş yapacaklar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Elbette öyle denedim. Bence sadece yağlama ile giderilecek bir sorun ancak magseal olduğu için birşey yapmadan servise biraktim

Servisten aradılar, rulmanda sorun varmis. Değiştirmişler, makinayi alabileceğimi söylediler. Ücret te talep etmediler.

Servisten aradılar, rulmanda sorun varmis. Değiştirmişler, makinayi alabileceğimi söylediler. Ücret te talep etmediler.

Sifir alinan bir makinada boyle bir hata olmasi gercekten endise verici.. ayni seyi shimano makinada da yasadim, daiwa lt serisi iki makina aldim onun ustune, hangisine guvenip makina alicaz fikrim yok, ikisi de dunya devi, butun dunyaya makina yapip satiyolar ve bunlari kullanmak icin binlerce lira oduyoruz.. gercekten yazik..

Sifir alinan bir makinada boyle bir hata olmasi gercekten endise verici.. ayni seyi shimano makinada da yasadim, daiwa lt serisi iki makina aldim onun ustune, hangisine guvenip makina alicaz fikrim yok, ikisi de dunya devi, butun dunyaya makina yapip satiyolar ve bunlari kullanmak icin binlerce lira oduyoruz.. gercekten yazik..
Makinayı ben ikinci el almıştım. Haksızlık etmek istemem. Servisteki ilgi memnuniyet verici diye düşünüyorum

Back