İstoç daki Remixon mağazası mıServisten aradılar, rulmanda sorun varmis. Değiştirmişler, makinayi alabileceğimi söylediler. Ücret te talep etmediler.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sifir alinan bir makinada boyle bir hata olmasi gercekten endise verici.. ayni seyi shimano makinada da yasadim, daiwa lt serisi iki makina aldim onun ustune, hangisine guvenip makina alicaz fikrim yok, ikisi de dunya devi, butun dunyaya makina yapip satiyolar ve bunlari kullanmak icin binlerce lira oduyoruz.. gercekten yazik..Servisten aradılar, rulmanda sorun varmis. Değiştirmişler, makinayi alabileceğimi söylediler. Ücret te talep etmediler.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Makinayı ben ikinci el almıştım. Haksızlık etmek istemem. Servisteki ilgi memnuniyet verici diye düşünüyorumSifir alinan bir makinada boyle bir hata olmasi gercekten endise verici.. ayni seyi shimano makinada da yasadim, daiwa lt serisi iki makina aldim onun ustune, hangisine guvenip makina alicaz fikrim yok, ikisi de dunya devi, butun dunyaya makina yapip satiyolar ve bunlari kullanmak icin binlerce lira oduyoruz.. gercekten yazik..