Öne sarıyorsa pul ekleyip, arkaya sarıyorsa pul çıkarıp düzeltiyoruz. Pul çıkarıp düzeltebilirsiniz. Hayırlı olsun güle güle kullanın 🙂Yeni exceler lt makinam ipi alt kısma fazla sardı, bir arkadaşım pul Çıkart eksilt dedi başka bir arkadaşım ise üste bir pul daha ekle dedi 🙂 ikisinide denerim ama sizce hangisi? Misinayı çok fazla boşalt sar yapmadan tek seferde halledeyim diyom 96225 dosyayı görüntüle 96226 dosyayı görüntüle 96227 dosyayı görüntüle
Sağolun teşekkür ederim 🙂Öne sarıyorsa pul ekleyip, arkaya sarıyorsa pul çıkarıp düzeltiyoruz. Pul çıkarıp düzeltebilirsiniz. Hayırlı olsun güle güle kullanın 🙂
Yeni exceler lt makinam ipi alt kısma fazla sardı, bir arkadaşım pul Çıkart eksilt dedi başka bir arkadaşım ise üste bir pul daha ekle dedi 🙂 ikisinide denerim ama sizce hangisi? Misinayı çok fazla boşalt sar yapmadan tek seferde halledeyim diyom 96225 dosyayı görüntüle 96226 dosyayı görüntüle 96227 dosyayı görüntüle
Bir pul çıkardığınızda tam kıvamlı saracaktır.
üzerinde sadece bir tane kalın pul vardı üstteki gözüken kırmızı kağıt kadar ince, ilk önce kalın pulu çıkarıp sadece kırmızıyı takıp denedim öne çok topladı sonra kutusundaki yedek pulları daha inceydi kalın pulun yerine yedek olan ince pulu takınca düzeldiÖne sarıyorsa pul ekleyip, arkaya sarıyorsa pul çıkarıp düzeltiyoruz. Pul çıkarıp düzeltebilirsiniz. Hayırlı olsun güle güle kullanın 🙂

üzerinde sadece bir tane kalın pul vardı üstteki gözüken kırmızı kağıt kadar ince, ilk önce kalın pulu çıkarıp sadece kırmızıyı takıp denedim öne çok topladı sonra kutusundaki yedek pulları daha inceydi kalın pulun yerine yedek olan ince pulu takınca düzeldi 96522 dosyayı görüntüle
Evet sarımı gayet hoş olmuş elinize sağlık, isterseniz altına biraz dolgu yapın daha iyi olur.üzerinde sadece bir tane kalın pul vardı üstteki gözüken kırmızı kağıt kadar ince, ilk önce kalın pulu çıkarıp sadece kırmızıyı takıp denedim öne çok topladı sonra kutusundaki yedek pulları daha inceydi kalın pulun yerine yedek olan ince pulu takınca düzeldi 96522 dosyayı görüntüle
Regal LT kullanıp Legalis ya da Exceler LT ile karşılaştırma yapabilen var mı? Kağıt üzerinde gayet iyi duruyor, acaba gerçekte de öyle mi merak ediyorum.