Herr-Zander
Daimi Üye
- Adı
- Kuzey
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
O mandal vanquishte de var ama kullanima bir engeli ya da etkisi yok.. o kadar buyutme bence gozunde o mandaliMakine gelince inşallah ilk işim balığa gidip şöyle keyifle rapor yazmak olacakGörseli hoş olanından
Exist ten daha çok aklıma yattı özellikle şu geri dönüş mandalının kaldırılması
Daiwa makine kullanmadim hic bu konuda @Apathetic yardimci olur sanirim@blackace bu pulu nasil cikarabilirim ? Pullarin önüne bir çıkıntı koymuslar el ile cikmiyor gibi
Bende almayi dusunuyorum japonya dan geliyor sanirim hangi siteden aldiniz? gumruk vergisi vs her sey dahil fiyata sanirim. 2500 H 80 cm saran modeli mi? bende 2500 D 73 cm saran ya da 3000 D 77 cm saran modeline bakiyorum. Makine geldiginde yorumlarini merakla bekliyor olacagimYurtdışından getirmeme Cenk abi yardımcı oldu teknik servis anlamında da yine o bana destek verecek, başka türlü almazdım2550 liraya mal oldu bana
Güç simgesi olarak üretilip mandalın kaldırılması ile bunu destekleyince ilk gözümü çeldi. Tabi monokok gövde gibi özellikleri de cabasıO mandal vanquishte de var ama kullanima bir engeli ya da etkisi yok.. o kadar buyutme bence gozunde o mandalionemli olan dayaniklilik.. benim bildigim certate’de dayanikliligi ile bilinen bir model.. uzun sure hic sorun cikarmaz insallah
![]()
Evet herşey dahil fiyatı, hangi siteden aldığını bilmiyorum bir sorarımBende almayi dusunuyorum japonya dan geliyor sanirim hangi siteden aldiniz? gumruk vergisi vs her sey dahil fiyata sanirim. 2500 H 80 cm saran modeli mi? bende 2500 D 73 cm saran ya da 3000 D 77 cm saran modeline bakiyorum. Makine geldiginde yorumlarini merakla bekliyor olacagim![]()
simdiden gule gule kullanin, bol trofeli avlariniz olsun.Evet herşey dahil fiyatı, hangi siteden aldığını bilmiyorum bir sorarımEvet 80 cm saran modelden aldım ben en ideal benim için o çünkü.. Elime alıp kullandığımda yorum yaparım inşallah içime fazlasıyla sinen ilk daiwa olacak
![]()
Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallahsimdiden gule gule kullanin, bol trofeli avlariniz olsun.
Rica ederim, sarimi guzel olmus kullanirken de sarimini kontrol edin ona gore pul ayari yaparsiniz.@blackace Oğuz abi hakliymissin. İp fazlaymis. İpi bosaltip dolgudan azalttim sonra islatarak sıkıca sardim gayet guzel gorunuyor su an arkaya yigma yok gibi. Bir kac av sonra net belli olur sanirim. Vakit ayirdigin icin tesekkur ederim
Ekli dosyayı görüntüle 90582