Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Daiwa Lt Serisi

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@blackace bu pulu nasil cikarabilirim ? Pullarin önüne bir çıkıntı koymuslar el ile cikmiyor gibi

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Makine gelince inşallah ilk işim balığa gidip şöyle keyifle rapor yazmak olacak :) Görseli hoş olanından :) Exist ten daha çok aklıma yattı özellikle şu geri dönüş mandalının kaldırılması
O mandal vanquishte de var ama kullanima bir engeli ya da etkisi yok.. o kadar buyutme bence gozunde o mandali :) onemli olan dayaniklilik.. benim bildigim certate’de dayanikliligi ile bilinen bir model.. uzun sure hic sorun cikarmaz insallah :)

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Yurtdışından getirmeme Cenk abi yardımcı oldu teknik servis anlamında da yine o bana destek verecek, başka türlü almazdım :) 2550 liraya mal oldu bana
Bende almayi dusunuyorum japonya dan geliyor sanirim hangi siteden aldiniz? gumruk vergisi vs her sey dahil fiyata sanirim. 2500 H 80 cm saran modeli mi? bende 2500 D 73 cm saran ya da 3000 D 77 cm saran modeline bakiyorum. Makine geldiginde yorumlarini merakla bekliyor olacagim :)

tunaycanalp

Aktif Üye
Adı
Tunay Canalp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O mandal vanquishte de var ama kullanima bir engeli ya da etkisi yok.. o kadar buyutme bence gozunde o mandali :) onemli olan dayaniklilik.. benim bildigim certate’de dayanikliligi ile bilinen bir model.. uzun sure hic sorun cikarmaz insallah :)
Güç simgesi olarak üretilip mandalın kaldırılması ile bunu destekleyince ilk gözümü çeldi. Tabi monokok gövde gibi özellikleri de cabası :)

tunaycanalp

Aktif Üye
Adı
Tunay Canalp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende almayi dusunuyorum japonya dan geliyor sanirim hangi siteden aldiniz? gumruk vergisi vs her sey dahil fiyata sanirim. 2500 H 80 cm saran modeli mi? bende 2500 D 73 cm saran ya da 3000 D 77 cm saran modeline bakiyorum. Makine geldiginde yorumlarini merakla bekliyor olacagim :)
Evet herşey dahil fiyatı, hangi siteden aldığını bilmiyorum bir sorarım :) Evet 80 cm saran modelden aldım ben en ideal benim için o çünkü.. Elime alıp kullandığımda yorum yaparım inşallah içime fazlasıyla sinen ilk daiwa olacak :)

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz
Evet herşey dahil fiyatı, hangi siteden aldığını bilmiyorum bir sorarım :) Evet 80 cm saran modelden aldım ben en ideal benim için o çünkü.. Elime alıp kullandığımda yorum yaparım inşallah içime fazlasıyla sinen ilk daiwa olacak :)
simdiden gule gule kullanin, bol trofeli avlariniz olsun.

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@blackace Oğuz abi hakliymissin. İp fazlaymis. İpi bosaltip dolgudan azalttim sonra islatarak sıkıca sardim gayet guzel gorunuyor su an arkaya yigma yok gibi. Bir kac av sonra net belli olur sanirim. Vakit ayirdigin icin tesekkur ederim :)
IMG_20190401_202642.jpg

blackace

Daimi Üye
Adı
Oğuz