Yeni Daiwa Lt Serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viktor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni exceler lt makinam ipi alt kısma fazla sardı, bir arkadaşım pul Çıkart eksilt dedi başka bir arkadaşım ise üste bir pul daha ekle dedi 🙂 ikisinide denerim ama sizce hangisi? Misinayı çok fazla boşalt sar yapmadan tek seferde halledeyim diyom IMG_20190906_165307.jpg IMG_20190906_165250.jpg IMG-20190906-WA0004.jpeg

Yeni exceler lt makinam ipi alt kısma fazla sardı, bir arkadaşım pul Çıkart eksilt dedi başka bir arkadaşım ise üste bir pul daha ekle dedi 🙂 ikisinide denerim ama sizce hangisi? Misinayı çok fazla boşalt sar yapmadan tek seferde halledeyim diyom 96225 dosyayı görüntüle 96226 dosyayı görüntüle 96227 dosyayı görüntüle
Öne sarıyorsa pul ekleyip, arkaya sarıyorsa pul çıkarıp düzeltiyoruz. Pul çıkarıp düzeltebilirsiniz. Hayırlı olsun güle güle kullanın 🙂

Bir pul çıkardığınızda tam kıvamlı saracaktır.
Öne sarıyorsa pul ekleyip, arkaya sarıyorsa pul çıkarıp düzeltiyoruz. Pul çıkarıp düzeltebilirsiniz. Hayırlı olsun güle güle kullanın 🙂
üzerinde sadece bir tane kalın pul vardı üstteki gözüken kırmızı kağıt kadar ince, ilk önce kalın pulu çıkarıp sadece kırmızıyı takıp denedim öne çok topladı sonra kutusundaki yedek pulları daha inceydi kalın pulun yerine yedek olan ince pulu takınca düzeldi JPEG_20190913_163721_-317916527.jpg

üzerinde sadece bir tane kalın pul vardı üstteki gözüken kırmızı kağıt kadar ince, ilk önce kalın pulu çıkarıp sadece kırmızıyı takıp denedim öne çok topladı sonra kutusundaki yedek pulları daha inceydi kalın pulun yerine yedek olan ince pulu takınca düzeldi 96522 dosyayı görüntüle

Gayet hoş olmuş elinize sağlık.

üzerinde sadece bir tane kalın pul vardı üstteki gözüken kırmızı kağıt kadar ince, ilk önce kalın pulu çıkarıp sadece kırmızıyı takıp denedim öne çok topladı sonra kutusundaki yedek pulları daha inceydi kalın pulun yerine yedek olan ince pulu takınca düzeldi 96522 dosyayı görüntüle
Evet sarımı gayet hoş olmuş elinize sağlık, isterseniz altına biraz dolgu yapın daha iyi olur.

Regal LT kullanıp Legalis ya da Exceler LT ile karşılaştırma yapabilen var mı? Kağıt üzerinde gayet iyi duruyor, acaba gerçekte de öyle mi merak ediyorum.

Regal LT kullanıp Legalis ya da Exceler LT ile karşılaştırma yapabilen var mı? Kağıt üzerinde gayet iyi duruyor, acaba gerçekte de öyle mi merak ediyorum.

Kağıt üzerinde kesinlikle çok daha iyi gözüküyor ( + 5 gr fazlalık hariç )
9+1 bilya yı görünce şaşırdım.
2018 model diğerleri 2017
Hatta şu an çocuklar için lrf ye alıştırırım diyerek sıfır 2000 d mevcut ip sardım
Ama maalesef farklı makine kamışla denemelerinde biraz sıkıntı yaşayınca yapamayacaklar gibi duruyor dolayısı ile yakında satışa koyarım.
Sıfır kamış + sıfır makine üzerine ip sarıldı.

Ama görüntü sü legalis ve fuego dan bile daha çok hoşuma gitti.
Bu şahsi düşüncem.

😉

Back