Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Daiwa Lt Serisi

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
Sercan hep rast gelsin canım kardeşim, bereketi eksik olmasın. Yeni makinanı en kısa zaman da güzel bir av raporuyla taçlandırmanı dilerim.
Akif Bey tekrardan çok teşekkür ederim. Dün gece ilk tanışmamız güzel geçti. Kayda değer rapor olduğunda tabiki paylaşacağım.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daiwa exceler lt makinamda dişlilerde sürtünme var gibi geldi kışın bayağı dalga vurmuştu üstüne evdede karantina günlerinde can sıkıntısına söküp temizleyip yağlayım dedim. Elimde gres yoktu olta makinaları için satılan gresler çok pahalılar motor yağı satan bi dükkana gittim iki farklı gres vardı biri açıkta sarı gres koyu diğeride tüpte daha cıvık, ikisini karıştırıp istediğim kıvamı elde edip dişlileri yağladım topladım, toplarken biraz tırsmıştım toplayamazsam diye ama topladım şimdi çok güzel oldu, fotoğrafları parçaları yaağlamadan önce çektim gerçekten yağları azdı, makinada daha yeni, aslında yeni alınca kullanmadan söküp yağlamak lazım, amazon'da makina yorumlarında gördüm kaç defa ingilizler'in yazdıkları yorumlarda adamlar yeni sipariş gelen makinayı söküp dişlilerde az yağ var diye fotoğrafını paylaşmışlar galiba her yeni makinayı açıp bakıyorlar yağlıyorlar adamlar

Ekli dosyalar

han3434

Yeni Üye
Adı
Hanhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet daha 2 gün önce sipariş edip aldığım sıfır fuego lt 3000 cxh makineye yanında sipariş ettiğim j-braid sardıktan sonra başladı tık-tık-tık ve hafiften sürtünme sesi...Başlamadan bitti benim için Daiwa sevdası...Teşekkürler Daiwa 👍🏽

EyezBerg

Aktif Üye
Adı
Emrah A.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet daha 2 gün önce sipariş edip aldığım sıfır fuego lt 3000 cxh makineye yanında sipariş ettiğim j-braid sardıktan sonra başladı tık-tık-tık ve hafiften sürtünme sesi...Başlamadan bitti benim için Daiwa sevdası...Teşekkürler Daiwa 👍🏽
Fuego'da sürtmeye benzer hissiyat var maalesef. Daiwa regal'de makine yağ gibi akıyordu. Fırsat bulursanız denemenizi tavsiye ederim.