Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni surf takımı aldım eksi ve artı yönleri nelerdir?

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Allah bize de nasıb eder ınsallah abi

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Hayırlı olsun güle güle kullanın.İnşallah bende yılbaşından sonra
elim rahatlayınce Ultegra 5500 CI4 makina alacağım.Kamışta ise kararsızım.
Ama en azından beastmaster yada Aerocast parçalı alacağım.
Aman aerocast parçalı 4.50 den aşağısnı almayın. Kamış esnemiyor :D 150 ve 200 gram denedim 4.25inde. Şöyle diyeyim 200 gramı tasmaladığınızda kamış neredeyse hiç eğilmiyor :D

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Sana da yeni takımın hayırlı olsun arkadaşım. Güzel avlarda kullanmanı temenni ederim. Kamışından şüphen olmasın. Makinen zorlu şartlarda seni yorabilir. Ama çekmez mi? Her türlü çeker. İçin rahat olsun.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Hayırlı olsun...

Tam surf işte :) Surf dediğin odun olacak.
Çok surf bu Birol. Bir de dein ya güdük gibi. Harbi güdük gibi :) 170 gram yükle sonra off the ground mu dersin, pendulumum daha iyidir mi dersin ?... Koy gitsin :D Ama bana göre boğaza göre bir kamış değil. Bildiğin odun..

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok surf bu Birol. Bir de dein ya güdük gibi. Harbi güdük gibi :) 170 gram yükle sonra off the ground mu dersin, pendulumum daha iyidir mi dersin ?... Koy gitsin :D Ama bana göre boğaza göre bir kamış değil. Bildiğin odun..
Parçalı Shimano kamışlarında aksiyonları bir enteresan. Super Aero ve Leader ın en yüksek atarlıları bile incecik uçlu ve hassas. Onlarda 225 atarlı halbuki.

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
büyükçolpan arkadaşım.özür dilerim isim yazmadıgın için nickinle hitap etmek zorunda kaldım. aynı lamışı bende düşünüyorum.450 cm isityordum ama agirlik çok farklı. performansını paylaşırsan sevinirim. güzel bir iki olmuş.umarım bu yıl balık bol olur bol bol avlanırsın. hayrını gör...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
büyükçolpan arkadaşım.özür dilerim isim yazmadıgın için nickinle hitap etmek zorunda kaldım. aynı lamışı bende düşünüyorum.450 cm isityordum ama agirlik çok farklı. performansını paylaşırsan sevinirim. güzel bir iki olmuş.umarım bu yıl balık bol olur bol bol avlanırsın. hayrını gör...
Sadece ağırlık değil kalınlığıda farklı. Nexave 4.20 ince bir kamış ama 4.50 leri gerçekten kalın.

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
Sadece ağırlık değil kalınlığıda farklı. Nexave 4.20 ince bir kamış ama 4.50 leri gerçekten kalın.
hmm. acaba beastmaster mı alsam gözümü karartıp diyorum ama..ergin balıkçılıkta beastmaster parçalı gelecek diye duydum amabx olanı.shimanonun kendi sitesinde bx ve cx var. acaba farkı nedir. Sertlik farklı sanırım. parçalının gramı düşük 380 gr civarında ve 225 gr atarlı. lakin parçalıyı kullanmak taşımak zorunu var. ama teleskopiğe göre performansının iyi olacağını düşünüyorum..
shimano tecrubesi olan arkadaslar cx ile bx farkını paylaşırlarsa sevinirim..

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Parçalı Shimano kamışlarında aksiyonları bir enteresan. Super Aero ve Leader ın en yüksek atarlıları bile incecik uçlu ve hassas. Onlarda 225 atarlı halbuki.
Aerocastin sahibinde biliyorsun bir tane de technium var. Technium daha yumuşak diyor kendisi de. Aslında hepsini denemek lazım :)