büyükçolpan
Aktif Üye
- Adı
- hamdi büyükçolpan
Allah bize de nasıb eder ınsallah abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aman aerocast parçalı 4.50 den aşağısnı almayın. Kamış esnemiyorHayırlı olsun güle güle kullanın.İnşallah bende yılbaşından sonra
elim rahatlayınce Ultegra 5500 CI4 makina alacağım.Kamışta ise kararsızım.
Ama en azından beastmaster yada Aerocast parçalı alacağım.
Hayırlı olsun...Aman aerocast parçalı 4.50 den aşağısnı almayın. Kamış esnemiyor150 ve 200 gram denedim 4.25inde. Şöyle diyeyim 200 gramı tasmaladığınızda kamış neredeyse hiç eğilmiyor
![]()
Çok surf bu Birol. Bir de dein ya güdük gibi. Harbi güdük gibiHayırlı olsun...
Tam surf işteSurf dediğin odun olacak.
Parçalı Shimano kamışlarında aksiyonları bir enteresan. Super Aero ve Leader ın en yüksek atarlıları bile incecik uçlu ve hassas. Onlarda 225 atarlı halbuki.Çok surf bu Birol. Bir de dein ya güdük gibi. Harbi güdük gibi170 gram yükle sonra off the ground mu dersin, pendulumum daha iyidir mi dersin ?... Koy gitsin
Ama bana göre boğaza göre bir kamış değil. Bildiğin odun..
Sadece ağırlık değil kalınlığıda farklı. Nexave 4.20 ince bir kamış ama 4.50 leri gerçekten kalın.büyükçolpan arkadaşım.özür dilerim isim yazmadıgın için nickinle hitap etmek zorunda kaldım. aynı lamışı bende düşünüyorum.450 cm isityordum ama agirlik çok farklı. performansını paylaşırsan sevinirim. güzel bir iki olmuş.umarım bu yıl balık bol olur bol bol avlanırsın. hayrını gör...
hmm. acaba beastmaster mı alsam gözümü karartıp diyorum ama..ergin balıkçılıkta beastmaster parçalı gelecek diye duydum amabx olanı.shimanonun kendi sitesinde bx ve cx var. acaba farkı nedir. Sertlik farklı sanırım. parçalının gramı düşük 380 gr civarında ve 225 gr atarlı. lakin parçalıyı kullanmak taşımak zorunu var. ama teleskopiğe göre performansının iyi olacağını düşünüyorum..Sadece ağırlık değil kalınlığıda farklı. Nexave 4.20 ince bir kamış ama 4.50 leri gerçekten kalın.
Aerocastin sahibinde biliyorsun bir tane de technium var. Technium daha yumuşak diyor kendisi de. Aslında hepsini denemek lazımParçalı Shimano kamışlarında aksiyonları bir enteresan. Super Aero ve Leader ın en yüksek atarlıları bile incecik uçlu ve hassas. Onlarda 225 atarlı halbuki.